Рецепт - сирні ньокки або Продовження теми з бульйоном


Сир (гауда, вказую моє кількість) - 100 грам
Бринзa - 100 грам
Яйце куряче - одна штука
Борошно (скільки візьме)
Крупа манна - одна столова ложка
Сіль
Мускатний горіх (мелений, на кінчику ножа)

Рецепт "Сирні ньокки або Продовження теми з бульйоном"
Швидко і жорстоко перетерли 2 сиру.
Додали яйце, спеції.
Туди ж манку, борошно (зовсім небагато).
Замісили круте тісто. Колобок - в плівку і в холодильник на півгодинки.
З відлежатися - тугого, гладкого тіста - скатали ковбаску, діаметром близько 2,5 см.
Нарізали її на полуньоккі шириною близько 1 см.
Ну, природно, поки тісто лежало, ми з вами не лежали, а готували овочевий супец - елементарний: нашаткувати корінь і зелень селери, цибулинки, помидорку, паприку, всю зелень з дому - кінзу, кріп, зелена цибуля, кинули в каструлю, залили холодною водою і довели до кипіння.
І ось в добре киплячий суп і відправляємо наші ньочккі (падають на дно).
При готовності піднімаються на поверхню.
Кип'ятимо ми всю цю красу-полезноту близько 5-7 хвилин.
І розливаємо по тарілках.
Навіть мій чоловік вирішив спробувати розвантажувальний супчик, дізнавшись, що ньокки просто так не лунають! Йому в супец я відправила залишки квасолі від овочевих рулетів (розміщую).
Ньокки виходять дуже сииирррнимі і дуже неееежнимі (не змогла я без манки). Смачного !!
Рецепти: Бульйони та супи -> Гарячі супи -> Інші супи
Рецепти: Бульйони та супи -> Гарячі супи -> Інші супи