Рецепт - Салат «Скаген» з норвезької оселедця на 14 лютого


 

 

 

Інгредієнти для рецепта Салат «Скаген» з норвезької оселедця на 14 лютого :

 

   - Філе малосольної оселедця - двадцять п'ять грам

- Грінки з житнього хліба - п'ятдесят грам

- Чіпси з житнього хліба -    на ваш смак

- Яйця перепелині - дві штуки

- Картопля відварна - дев'яносто грам

- Тертий хрін (свіжий) -    на смак

- Кріп -    на смак

- Гірчичний соус - двадцять п'ять грам

- Майонез з тархуна - десять грам

 

Спосіб приготування страви Салат «Скаген» з норвезької оселедця на 14 лютого :

 

Для початку філе оселедця нам необхідно нарізати уздовж неширокими смужками. Потім, вам необхідно взяти одну скибочку житнього хліба, потім підрум'янюємо все в духовці або ж у тостері, потім обріжемо все у формі по формі кола. Викладемо потім готовий тост в самому центрі страви. Відваримо потім перепелині яйця (дві-дві з половиною хвилини в окропі, потім ми погрозами все в холодну воду. Після цього, ми візьмемо відварну картоплю помнемо його виделкою, додамо гірчичним соусом, потім все перемішаємо. Викладемо потім пюре зверху на тости, навколо самого підстави розкладемо нарізані оселедця разом з розрізаними на дві частини перепелиними яйцями, зверху ми всі приправимо тертим хріном, а також майонезом з тархуна, а потім посиплемо все кропом. Готувати будемо хлібні чіпси таким чином: наріжемо хліб досить тонкими скибочками (майже невеликої стружкою) і потім трохи підсушити його в духовці. Готуємо тепер гірчичний соус: змішаємо для цього п'ятнадцять грам діжонськой гірчиці, п'ятнадцять грам діжонськой гірчиці в зернах, потім невелике колічесвто винного білого оцту, п'ятдесят грам оливкової олії, невелика кількість солі і п'ять грам цукру, зіб'ємо все до отримання однорідної маси. Готуємо тепер майонез з тархуна: для його приготування необхідно взяти сто грам свіжого тархуну і двісті п'ятдесят грам вершкового масла, потім, все перемішаємо в блендері до утворення однорідної зеленої маси, потім все пропустимо через дрібне сито і отримаємо в результаті однорідне зелене масло. Переллємо потім масло в сотейник, трохи нагріємо на повільному вогні, а потім додамо два жовтки і двадцять п'ять грам діжонськой гірчиці, знову будемо все збивати, а потім в результаті у нас вийде майонез з тархуна. Таким чином, ми отримаємо просто відмінний варіант для смачного і апетитного вечері. До речі в Норвегії, риба є традиційним продуктом, який додають, практично у всі страви.