Рецепт - Картопля в горщиках на 14 лютого


 

 

 

Інгредієнти для рецепта Картопля в горщиках на 14 лютого :

 

Картопля середній - дев'ять штук

Курка філе - двісті п'ятдесят грам

Морква - одна штука

Твердий сир - сто п'ятдесят грам

Цибуля ріпчаста невеликого розміру - одна цибулина

Масло вершкове - тридцять-п'ятдесят грам

Сметана - шість столових ложок

Бульйон або вода - триста мілілітрів

Сіль, перець і спеції - на ваш смак

 

Спосіб приготування рецепту Картопля в горщиках на 14 лютого :

 

Сьогодні ми з вами будемо готувати смачне і дуже оригінальне блюдо до вечері. Слід зазначити, що картопля в горщиках являє собою досить корисне і ситне блюдо, яке просто ідеально підійде для сімейного обіду. Крім того, таке блюдо в приготуванні дуже легке і зовсім не складна. Картопля в горщиках являє собою якийсь рецепт «трансформер», в якому ви можете варіювати всі інгредієнти нас ше розсуд і настрій, а сам результат, при цьому, завжди буде просто на висоті. Крім того ми хочемо повідомити вам ще одну радісна новина: картопля, яка приготована в горщиках, буде більш корисно, ніж, приміром, смажена на сковорідці. Крім того, в ній також збережуться всі ваші корисні речовини, та й масла ви можете зовсім туди не додавати. Якщо ви все-таки вирішили застосовувати в даній рецептурі масло, тоді вам слід укласти на дно кожного такого горщика по невеликому шматочку вершкового масла. Картоплю потім ми повинні почисть, а також нарізати соломкою. Після цього, м'ясо нам необхідно нарізати шматочками, які будуть пропорційними разом з шматочками картоплі. Морквину і цибулю ми наріжемо невеликими кубиками. Додамо потім туди сіль, перець, а також спеції і зелень. Всі потім ми перемішаємо, розкладемо по горщикам таким чином, щоб він був заповнений не до самого кінця. Додамо потім в кожен горщик приблизно половину бульйону або ж води, а також по дві ложки сметани. Горщики потім нам необхідно буде закрити кришкою і поставити при цьому в попередньо розігріту до ста сімдесяти-ста вісімдесяти градусів духовку. Приблизно за п'ятнадцять-двадцять хвилин до готовності нам необхідно все посип натертим зверху сиром. Приємного вам апетиту, а також відмінного романтичного настрою! Слід сказати, що таке блюдо слід подавати до столу в гарячому вигляді. Перед подачею ви також можете прикрасити його свіжою зеленню. Ще раз приємного вам апетиту.