Рецепт - Смачна котлета по-київськи


 

 

 

Інгредієнти для рецепта Смачна котлета по-київськи :

 

   - Одна курка вагою в два кілограми курка

- Тридцять грамів вершкового масла

- Півтори столової ложки подрібненої петрушки (або    ж просто суміші петрушки і кропу)

- Одне яйце, яке слід    збити

- Чотири столові ложки панірувальних сухарів

- Дві столові ложки борошна

- Сіль, перець -    на смак

- Рослинна олія -    для приготування фритюру

 

Спосіб приготування рецепту Смачна котлета по-київськи :

 

 

Для початку нам необхідно вершкове масло змішати разом з рубаними травами. Посолимо потім все і поперчити. Викладемо потім все на харчову плівку, а потім приберемо    в морозильник. Потім від курки нам потрібно буде відокремити її грудну частину. Потім, стегенця    ми можемо обсмажити або ж    відварити з них відмінний бульйон. Знімемо потім з грудної частини    курки шкіру і видалимо з неї    спинку. Відріжемо потім    нижню частину    наших крилець. Акуратно    потім ножем    ми відокремимо куряче філе від грудної кістки. Знімемо потім    м'ясо з самих    крильця. Відділимо потім мале філе. Підрізатимемо потім філе уздовж,    при цьому    не до самого    кінця. Розкриємо потім наше філе. Відіб'ємо після цього філе    достатньо плоскою частиною молоточка або ж просто    ручкою ножа до товщини два-три    мм. Можна    також попередньо накрити    всі філе плівкою. Відіб'ємо все акуратно, щоб потім    не розірвати наше    філе. Якщо    ж    все-таки    наше м'ясо пошкодилося, тоді    можна закрити отримані    дірки    за допомогою відбитих малою частиною філе. Потім, ми    масло розділимо на два    невеликих брусочки і викладемо потім все    на край філе. Подвернем    краю філе таким чином, щоб сама кісточка стирчала назовні. Звернемо потім відбите філе в окремий    рулет. Обваляємо потім нашу котлету в борошні.    Далі ми все обваляємо в яйці. І, потім, в сухарях. Повторимо таку    процедуру разом    з яйцем і сухарями ще    один раз. Покладемо котлети на досить морозостійкі дошку і приберемо потім все в морозильник на десять-п'ятнадцять хвилин. Далі, в    толстостенной посуді    ми повинні будемо розігріти    рослинне масло. Потім, підморожені котлети,    при цьому, все періодично перевертаючи, обсмажити все    у фритюрі на    достатньо    повільному вогні. Якщо ж вам    філе так і    не вдалося відбити досить тонко, то існує    ймовірність того, що котлети достатньо не прожаряться у фритюрі. В    такому випадку перекладемо їх у    спеціальну жароміцних форму і поставимо все потім в духовку, нагріту до ста шістдесяти    градусів на    десять - п'ятнадцять хвилин. Кісточку в котлеті    ви також можете прикрити паперовою папильотку. Приємного всім вам апетиту!