Рецепт - Фарширований перець з м'ясом та рисом


 

 

 

Інгредієнти для рецепта Фарширований перець з м'ясом та рисом :

 

- Шість-вісім солодких перців,

- М'ясний фарш,

- Одна    морквина,

- Дві    цибулини,

- Одна столова ложка рису,

- Три столові ложки томатної пасти або кетчупу,

- Одне яйце,

- Рослинна олія,

- Сіль, перець, лавровий лист - на ваш смак,

- Ароматна свіжа зелень.

 

Спосіб приготування рецепту Фарширований перець з м'ясом та рисом :

 

Для початку перець нам слід добре промити під проточною водою і висушити його за допомогою паперового рушника. Потім необхідно по колу вирізати плодоніжки і видалити все насіння. Рис відварити до напівготовності. Лук наріжемо півкільцями, моркву ми натремо на досить великій тертці, а потім цибулю і моркву ми обсмажити на олії до отримання золотистої скоринки. Далі, ми додамо м'ясний фарш, сире яйце, а також сіль, спеції, ретельно все перемішати. Потім будемо все тримати на повільному вогні протягом п'яти-семи хвилин. Після ми додамо туди відварений рис, а також ще невелика кількість спецій. Фаршируємо тепер наші перці приготовленої нами тільки що начинкою. Далі, на дно чистої каструлі, в якій будемо гасити наші фаршировані перці, нам необхідно налити невелику кількість рослинної олії, потім за смаком покладемо туди невелику кількість чорного перцю горошком, а також лавровий лист, після необхідно викласти наші фаршировані перці. Додамо потім окріп, щоб він міг злегка покрити перці, закриємо далі каструлю кришкою і ставимо гаситися приблизно на тридцять п'ять - сорок хвилин. Коли повністю вода в каструлі разом з фаршированим перцем закипить, необхідно буде додати туди томатну пасту і злегка зменшити вогонь. Все, наші фаршировані перці готові! Слід зазначити, що найсмачніше подавати наш фарширований перець разом зі свіжою зеленню, а також сметаною. Слід звернути вашу увагу на те, що фарширований перець являє собою смачне і дуже красиве на свій зовнішній вигляд блюдо, яке можна готувати практично в будь-який час року. Таке блюдо являє собою просто ідеальний варіант для вечері або ж для ситного обіду, де його слід подавати в якості другої страви. Фарширований перчик рекомендується подавати до столу в теплому вигляді, разом з підливою і домашньою сметаною. Приємного всім вам ще раз апетиту. Фарширований перець можна готувати з будь-якого фаршу з додаванням в нього прянощів.