Рецепт - Домашні пельмені


 

 

 

Інгредієнти для рецепта Домашні пельмені :

 

Для фаршу:
- Вісімсот грам свинини
- Чотири    цибулини
- Сіль -    десять грам
- Перець   -    п'ять грам
- Лавровий лист
- Зелень    свіжого кропу

Тісто:
-
 три    склянки борошна
- Одна чайна ложка солі
- Замішувати наше тісто    рекомендується на молоці, теплій воді, або ж на кефірі.

Для подачі на стіл:
-
 вершкове масло -    за смаком
- Кріп, петрушка -    сім грам
- Чорний перець   -    п'ять грам
- Сметана або оцет -    на ваш смак

 

Спосіб приготування рецепту Домашні пельмені :

 


 Почнемо з приготування тіста. На стіл висиплю борошно, зробимо в ньому невелику ямку в самому центрі, розіб'ємо туди два яйця і додамо невелику кількість солі. Замішані потім тісто. Перші три хвилини нам спочатку буде здаватися, що нічого не виходить і все тісто тільки лише прилипає до рук - не варто зневірятися, оскільки вже через п'ять хвилин від ваших рук воно саме почне отлипать і буде вельми податливим. Після всього, тісто нам слід відкласти в сторону і приступити до приготування самої начинки. Додамо потім в наш фарш кілька яєць, сіль, а також спеції за вашим смаком, цибуля і також можна додати туди невелику кількість кропу, який необхідно дрібно нарізати. Потім, ми ретельно все перемішати - все наша начинка буде повністю готова! Далі у нас починається сама творча частина процесу приготування страви, а саме ліплення пельменів. Насамперед, необхідно відрізати невеликий шматочок тіста і розкачати його за допомогою качалки. Далі келихом зробимо вельми круглі шматочки тіста. Дуже важливо: для того, щоб наше тісто не прилипало до столу, а також до качалці, слід посипати і те, і інше невеликою кількістю борошна. Для того щоб головний шматок тексту не сіх, в процесі ліплення пельменів, необхідно його зверху чим-небудь накрити. Тепер, візьмемо маленький шматочок нашої начинки і загорніть його в тісто. Приблизно таким же чином, нам слід спочатку скласти пельмень навпіл (по її діаметру) і зліпити слідом краю. Потім досить спритним рухом ми зведемо разом два куточка, а потім наш пельмень вийде готовим! Повторимо таку процедуру до тих пір, поки повністю не закінчиться тісто або ж начинка. Варимо наші пельмені в злегка підсоленій воді, разом з додаванням лаврового листа. Подаємо наші пельмені разом з вершковим маслом, посипавши потім все меленим перцем і кропом. Є такі пельмені смачно разом зі сметаною або ж разом з оцтом.