Рецепт німецького яблучного пирога


alt

Інгредієнти необхідні для приготування німецького яблучного пирога :
 яблука, солодких сортів (Гольден, айдаред та інші схоже сорти яблук) - сімсот - сімсот п'ятьдесят грам
лимонний сік - дві повні ложки
цукрова пудра - одна столова ложка з гіркою
нарізаний мигдаль (перед тим як подрібнювати мигдаль, його необхідно злегка обсмажити на сухій сковорідці без додавання олії, або підсушити в духовій шафі) - сорок - п'ятдесят грам
вершкове масло (розм'якшуємо масло при кімнатній температурі, але не розтоплюємо) - двісті - двісті тридцять грамів (один повний стакан)
цукровий пісок - двісті тридцять - двісті п'ятдесят грам (стакан з гіркою)
яйця курячі - чотири штуки
сіль дрібнокристалічна - одна чайна ложка з гіркою
борошно, просіяне крізь сито, пшеничне - двісті десять - двісті тридцять грамів
розпушувач для випічки - одна повна чайна ложка з гіркою
Спосіб приготування німецького яблучного пирога :
 Для того, щоб приготувати яблучний пиріг з німецької рецептом потрібно виконувати такі дії:
1. Спочатку необхідно добре промити яблука (найкраще брати для приготування солодкі яблучка, але якщо ви додасте кислих яблук - пиріг придбає пікантну кислинку), Видаляємо серцевину, якщо в купили яблучка в найближчому маркеті, то краще буде, якщо ви зріжете з них шкірку . Нарізаємо чисті і сухі яблука на тонкі скибочки, змішуємо з соком лимона (дві повних столових ложки). Це потрібно для того, щоб яблука при впливі з повітря не почорніли.
2. У великій сковорідці слід розтопити цукрову пудру, додати обсмажену і подрібнений мигдаль, при цьому необхідно постійно розмішувати. Мигдаль необхідно в достатній мірі закарамелізіровать. Приберемо сковорідку з плити і залишимо мигдалеву масу остигати.
3. Збиваємо вершкове м'яке (Не розтоплювати вершковий жир) масло з додаванням цукрового піску, по одній штуці обережно вбиваємо курячі яйця.
4. Змішуємо пшеничне борошно, насипаємо трохи солі і додаємо розпушувач для випічки. Дуже обережно вводимо суміш в олійно - яєчну масу. Ретельно перемішуємо, поки не утвориться досить однорідне тісто.
5. Виливаємо тісто в підготовлену форму для випікання, викладаємо туди ж скибочки яблук, зверху щедро посипаємо подрібненим мигдалем.
6 .Випекайте апфелькухен в розігрітій до 175 градусів духовці 45 хвилин.
7. Подавайте яблучний пиріг з ванільним морозивом.
8. Смачного!