Рецепт бісквітного пирога з синіми сливами


alt

Інгредієнти, які необхідні для того, щоб приготувати бісквітний пиріг із синіми сливами :
 Для приготування тіста вам будуть потрібні наступні продукти:
Борошно пшеничне вищого ґатунку, просіваємо її крізь маленьке сито - сто двадцять п'ять - сто тридцять п'ять грам,
Жовтки від курячих яєць - три - чотири штуки,
Вершки - сто шістдесят - сто вісімдесят п'ять мілілітрів (жирність вершків потрібно вибирати не менше, двадцяти п'яти відсотків),
Цукровий пісок - сто десять - сто двадцять грам,
Сіль дрібнокристалічна - одна не дуже велика щіпка,
Зливи сині (вибираємо великі і дуже стиглі і солодкі плоди) - дев'ятсот п'ятдесят - дев'ятсот вісімдесят п'ять грам.
Спосіб приготування бісквітного пирога з синіми сливами :
 Вже дуже скоро настане 14 лютого і закохані дівчата починають шукати можливості здивувати і приємно порадувати своїх коханих. Разом зі звичною валентинкою, ви б могли спробувати спекти такий нескладний, але дуже смачний сливовий пиріг. Ваш улюблений чоловік обов'язково оцінить ваше кулінарне мистецтво і буде дуже приємно здивований вашим майстерністю.
Для того щоб приготувати до свята закоханих пиріг з синіх слив, вам знадобиться зробити наступне:
Для приготування пирога ви можете рівнозначно використовувати і свіжі та заморожені сливи. Отже:
1.Сліви необхідно ретельно промити в досить прохолодній воді і добре висушити, потім розрізати на дві частини і витягнути кісточку.
2. Жовтки яєчні необхідно збивати разом з цукровим піском до появи білої пінки. Потім додамо просіяне через дрібне сито, пшеничне борошно, наллємо жирні вершки, усиплемо одну невелику щіпку мелкокристаллической солі. Ретельно все перемішати, сформувавши однорідну масу.
3. Форму для випікання пирогів (розміром приблизно двадцять сім сантиметрів) накриємо пергаментним папером для випічки, переллємо в неї рідке тісто і верху укладемо розрізані вершки (шкірка слив повинна при цьому виявитися зверху). Посиплемо масу піском цукровим.
4. Печемо в добре прогрітому духовій шафі протягом сорока п'яти хвилин при досить високій температурі. Температура духовки близько двохсот.
5. Дістаємо з духовки, хорошенечко охолоджуємо пиріг і виймаємо його з форми.
Розрізаємо на невеликі шматочки необхідної величини і подаємо до столу. Приємного свята та гарного апетиту!