Рецепт - бульйон з скумбрії з картоплею


Скумбрія свіжа - три штуки
Морква - дві штуки
Цибуля ріпчаста - дві штуки
Картопля - 1 кілограм
Сіль (за смаком)
Перець запашний - шість штук
Лавровий лист - 1 шт

Рецепт "Бульйон з скумбрії з картоплею"
Скумбрію помиємо, випатрати, наріжемо на порційні шматки.
Каструлю з рибою заллємо водою, поставимо на вогонь. Після того, як закипить, знімемо шумівкою піну.
Морква очистимо, наріжемо кружечками, цибулю очистимо, наріжемо півкільцями. додамо в каструлю, посолити, додати духмяний перець.
очистимо дрібний картоплю, зваримо в підсоленій воді цілком до готовності.
Бульйон варимо до готовності риби приблизно 15 хвилин. За 1 хвилину до вимкнення додамо лавровий лист.
У глибоку тарілку викладаємо картоплю, заливаємо бульйоном з рибою, додаємо зелень. Смачного!
Такий бульйон я варю саме з скумбрії, так як тільки у неї такий неповторний смак! Спробуйте!
Рецепти: Бульйони та супи -> Гарячі супи -> Рибні
Рецепти: Бульйони та супи -> Гарячі супи -> Рибні