Вишуканий рецепт мигдалевого тарта зі сливами!



 Інгредієнти для приготування мигдалевого тарта зі сливами :

 Борошно пшеничне, просіваємо її крізь дрібне сито - двісті п'ятдесят - двісті шістдесят грам (відразу відкладаємо одну ложечку для приготування крему)
вершкове масло або маргарин вершковий сто п'ятьдесят п'ять мілілітрів (для приготування крему)
вода холодна (можете додати у воду лід, щоб вона була холоднішою) - п'ятдесят - шістдесят мілілітрів
сіль дрібнокристалічна - одна чайна ложка
Жовток від курячого яйця - дві штуки
Цукровий пісок - шістдесят - сімдесят грам
Сливи, розламані на дві половинки (кісточку викидаємо) - двісті - двісті п'ятдесят грам
Мигдаль, подрібнений і дрібно нарізаний - вісімдесят - вісімдесят п'ять грам
Спосіб приготування мигдалевого тарта зі сливами :
 1. У першу чергу слід приступити до приготування основи для пирога - тобто зробити пісочне тісто. Розчинний у холодній воді мелкокристаллическую сіль. У глибоку, чисту миску просеем невелику кількість борошна, додамо сто двадцять п'ять грам вершкового жиру, який нарізаємо на кубики невеликого розміру, вбиваємо один жовток і наливаємо холодну воду, змішану з мелкокристаллической сіллю. Вимісимо тісто - воно повинно вийти дуже гладким і однорідним. Якщо тісто стане досить крутим, наллємо в нього невелику кількість води. З приготованого пісочного тіста сформуємо невеликий і рівний шар, обгорнемо його поліетиленовою плівкою і тридцять хвилин будемо охолоджувати в холодильнику.
2. Поки тісто буде расстаіваться, необхідно підготувати необхідні для приготування начинки продукти. Промиваємо у воді і добре обтираємо рушниками з паперу великі сливи (намагайтеся вбирати для такого тарта солодкі і великі плоди) розламуємо на дві половинки і видалити з них кісточки.
3. В окремій і чистої посуді перемішаємо вершкове масло (тридцять грам), додамо сорок грам цукрового піску і введемо подрібнений мигдаль (у кількості сорок грам), вобьем один яєчний жовток і додамо одну столову ложку пшеничного борошна (попередньо просіяного крізь сито). Змішаємо, поки не отримаємо повністю однорідну масу.
4. Розкотимо тісто на рівній поверхні, присипаної пшеничним борошном, накриємо формочку для випічки папером (форму беремо зразковим діаметром двадцять вісім сантиметрів). Наколюємо тісто гострої виделкою.
5. Викладемо масляний крем у форму, на крем укладемо сливи. Посиплемо цукровим піском.
6. Спечемо тарт в хорошенечко нагрітій духовці протягом тридцяти хвилин.