Оригінальний рецепт дивовижного рулету з фаршу з чорносливом!



Інгредієнти для дивовижного рулету з фаршу з чорносливом :
Один кілограм двісті грам м'ясного фаршу (свинина, змішана з яловичиною)
Триста тридцять п'ять - триста п'ятдесят грам чорносливу
Стодесять - сто двадцять - сто двадцять п'ять грам твердого, тертого на дрібну тертку сиру
Одне куряче свіже яйце
Три скибочки свіжого батона або білого хліба
Мелкокрісталіческая сіль, мелений чорний перець
Для того, щоб приготувати глазур:
Одна повна столова ложка лимонного соку (вичавлюємо сік безпосередньо в процесі приготування)
Одна столова ложка кукурудзяного, оливкової або соняшникової жиру
Одна столова ложка рідкого меду (якщо мед засахарівшійся, його необхідно попередньо розтопити на паровій бані)
Одна чайна ложечка гострої меленої паприки
Пряні спеції (суміш італійських трав) на смак
Спосіб приготування дивовижного рулету з фаршу з чорносливом :
 Для того щоб приготувати смачний і дуже ароматний м'ясний рулет з чорносливом вам буде потрібно зробити наступне:
В першу чергу слід вимочувати скибочки батона або білого круглого хліба в холодному молоці, через деякий час віджати руками, перемішати з м'ясним фаршем, після чого вбити куряче яйце і приправити сіллю і молотом перцем. Приготований фарш викладаємо на пергаментний папір і формуємо шар середньої товщини (приблизно один сантиметр).
Чорнослив і твердий сир слід нарізати і розподілити рівномірно на м'ясному фарші.
Загортаємо рулет. Укаливаются його швом вниз на пергаментний папір.
Обмотуємо пергаментом для випікання і отруюємо його в досить гарячу духовку (гріємо до досягнення двохсот градусів). Коли пройде десять хвилин знижуємо температуру до ста вісімдесяти градусів і залишаємо приблизно на тридцять хвилин.
Поки готується м'ясний рулет нам слід приготувати глазур. Змішуємо вершкове масло і сік лимона, додаємо мелену паприку і вливаємо рідкий мед. Всі особливо ретельно перемішуємо.
Рулет дістаємо з духовки, знімаємо папір для випічки і намазуємо глазур'ю. Повернути рулет в обернено і залишаємо на десять хвилин.
Коли рулет буде вже повністю готовий, його необхідно дістати з духовки і знову накрити папером для випічки. У такому вигляді його потрібно залишити до повного охолодження, стежимо, щоб він не підсох і не обвітрилася. Потім нарізаємо рулет на шматочки, викладаємо на блюдо і подаємо.
Приємного вам апетиту!