Рецепт - Ніжний пиріг з рибою


 

 

Інгредієнти для рецепта Найніжніший пиріг з рибою :

 

 - Дріжджі сухі швидкодіючі    - П'ятнадцять грам

 - Борошно пшеничне    - Шістсот п'ятьдесят грам

 - Цукор-пісок   -    тридцять п'ять грам

 - Рослинна олія   -    сорок п'ять мілілітрів

 - Сіль -    одна чайна ложка

 - Вершкове масло   -    двісті    тридцять п'ять грам

 - Сіль морська    - Одна чайна ложка

 - М'ясо будь-якої білої риби - шістсот п'ятьдесят п'ять грам

 - Яйце -    одна    - Дві штуки

 - Лук червоний    - Дві    -три штуки

 

Спосіб приготування рецепту Найніжніший пиріг з рибою :

 

Варто відзначити, що рибний пиріг являє собою відмінне і дуже смачна страва Його ви можете приготувати в якості основного гарячого блюда на вечерю, але так само це являє собою просто чудову ідею для смачного сніданку. Побалуйте себе, а також своїх близьких ароматним рибним пирогом! Для початку нам необхідно розтопити вершкове масло, потім вольем в нього стакан (двісті мілілітрів) дуже теплої води, додамо потім туди слідом просіяне борошно, сіль, а також дріжджі. Потім, з таких інгредієнтів ми приступимо до замішування тіста. Таке тісто місить дуже легко. Далі, поставимо тісто в дуже тепле місце, приблизно на годину-півтори для того, щоб воно збільшилося в об'ємі приблизно в два рази. Потім ми всі обімніть ще один раз і дамо йому піднятися. Тепер ми приступимо до приготування начинку на для нашого рибного пирога. Рибу обсмажити в невеликій кількості рослинного або вершкового масла, цибуля потім ми наріжемо невеликими півкільцями. Рибу можна помістити прямо в сирому вигляді. Підійшло тісто розділимо на дві частини, одна з частин яких трохи більше іншої. Більшу частину гам необхідно розкачати і потім помістити на лист разом з невеликими бортиками. Зверху ми помістимо начинку - спочатку рибу, а потім помістимо цибулю. Можна також додати невелику кількість солі і спеції. На начинку нам слід помістити розкатаний шар з меншої частини тесту і після цього защипаємо краю нашого пирога. Змажемо потім поверхню нашого пирога збитим яйцем і поставимо в розігріту духовку. Піч ми всі будемо приблизно хвилин двадцять п'ять - тридцять при температурі сто дев'яносто градусів (або ж просто до зарум'янювання). Витягуємо потім наше тісто. Далі ви також можете різати на шматочки пиріг і насолоджуватися його чудовим смаком. Смачно все подавати не тільки і в гарячому, але також і в холодному вигляді. Приємного всім апетиту, а також прекрасного настрою.