Рецепт - Ролл Філадельфія на 14 лютого


 

 

 

 

Інгредієнти для рецепта Ролл Філадельфія на 14 лютого :

 

 Суші-рис - одна    порція (приблизно сто двадцять грам.)
один    лист    спеціально пресованих морських водоростей (Норі)

 Один огірок,    який необхідно попередньо нарізати смужками
одне авокадо, яке попередньо    нарізано скибочками
лосось - шістдесят грам
сир "Філадельфія" - тридцять п'ять грам

 

Спосіб приготування рецепту Ролл Філадельфія на 14 лютого :

 

 Сьогодні ми хочемо представити всім вам, наші улюблені читачі, рецепт приготування найпопулярніших японських рол а саме рол «Філадельфія». Варто сказати, що рецепт приготування їх досить простий, тому ви з легкістю зможете приготувати їх у себе вдома. Отже, приступимо до процесу їх приготування. Для початку ми розподілимо харчову плівку на спеціальну бамбукову рогожу і покладемо потім половину листа пресованих водоростей норі. Намочимо тепер руки у воді разом з лимоном і викладемо після цього рівним шаром рис, причому по всій поверхні листа, залишивши при цьому скраю один сантиметр водоростей не покритих цим рисом, акуратно тепер розрівняти рис. Далі, ми перевернемо лист водоростей разом з рисом, при цьому суші, а також і сам рис повинні в підсумку виявитися на вкритій плівкою рогожі. Нанесемо потім на норі досить тонкий шар вассабі. На самому початку намажемо по центру аркуша сир Філадельфія. Повинна в підсумку у нас вийти смужка із сиру, ширина якої становить приблизно два сантиметри. Наріжемо тепер тонкою смужкою огірок і покладемо його на сир, при цьому, рівномірно розподілимо його абсолютно по всій довжині. Візьмемо тепер наше авокадо, разрежем його навпіл і очистимо від шкірки, потім його наріжемо на невеликі часточки. Часточки ми помістимо зверху на сир разом зі смужками огірка. Переконаємося також у тому, що вся начинка нашого ролу представлена ??однаковою довжиною і товщиною. Після наповнення ролу ми почнемо його акуратно скручувати, після ми будемо несильно натискати на рогожу. Пригорнемо все на середині і спробуємо зробити брусочок з ролу. Розгорнемо потім бамбуковий килимок і видалимо потім плівку. Лосось нам необхідно нарізати тонкими скибками. Покладемо потім шматочки поперек бруска і трохи пригорнемо їх до бруска. Разрежем тоді рол на пару рівних частин. Слід сказати, що часто такий рол зверху прийнято прикрашати ікрою (тобіко). Приємного вам апетиту! Якщо ви плануєте влаштувати вечірку в японському стилі, тоді обов'язково візьміть собі на замітку даний рецепт.