Рецепт - Млинці з рікоттою на 14 лютого


 

 

 

Інгредієнти для рецепта Млинці з рікоттою на 14 лютого :

 

 риккотой   -    двісті грам

 родзинки -    одна  жменю

 апельсиновий сік    - На ваш смак

 цедра лимона    - На ваш розсуд

 ванільна есенція   -    на ваш погляд

 цукрова пудра   -    п'ятнадцять грам

 

Спосіб приготування рецепту Млинці з рікоттою на 14 лютого :

 

Варто сказати, що млинці разом з ніжною начинкою, яка приготована з рікотти, безумовно, зможуть прикрасити будь сніданок, особливо на 14 лютого. Потрібно сказати, що Млинці разом з рікоттою і полуницею - це не тільки дуже смачно, але також і дуже поживно. Для початку нам потрібно приготувати всі потрібні компоненти для таких млинців. Потім, ми візьмемо родзинки, промиємо його, обсушимо, а потім заллємо його апельсиновим соком таким чином, щоб він міг повністю покрити родзинки. Залишимо так все на п'ятнадцять хвилин. Сік потім ми сольем. Розімнемо нашу рикотту за допомогою вилки, додамо туди родзинки, цедру, а також ванільну есенцію, після все ретельно перемішати. Спробуємо, якщо ви захочете послаще, тоді необхідно туди додати невелику кількість цукрової пудри. Покладемо потім начинку (приблизно одну столову ложку разом з гіркою) на самий край млинця. Звернемо потім вдвічі і потім ще раз все звернемо в два рази. Те ж саме слід зробити разом з іншими млинцями. Нагріємо нашу духовку до ста шістдесяти градусів. Потім, ми викладемо наші млинчики в форму для паю і будемо їх запікати протягом п'ятнадцяти хвилин. У цьому час приготуємо полуничний соус. Полуницю ми повинні промити, висушітьЕ, а потім разрежем її на дві половини. Подрібніть все в пюре за допомогою блендера. Додамо потім туди цукрову пудру до смаку. Далі, вже готові млинці розкладемо і поллємо їх зверху соусом. Млинці відразу ж подаємо на стіл.