Рецепт пирога з листкового тіста з лососем на 14 лютого


 

 

 

Інгредієнти для рецепта пирога з листкового тіста з лососем на 14 лютого :

 

 

 філе лосося    - Шістсот п'ятьдесят грам

 вершкове масло    - Шістдесят п'ять грам

 лимон   -    одна штука

 свіжа зелень    - Дві столові ложки

 готове листкове тісто -    триста п'ятдесят грам

 яйце -    одна штука

 помідор -    одна штука

 печериці -    п'ять штук

 сушений базилік   -    одна столова ложка

 сіль, перець -    на ваш смак

 

Спосіб приготування рецепту пирога з листкового тіста з лососем на 14 лютого :

 

Вашій увазі ми хочемо запропонувати чудовий рецепт приготування дуже смачного і святкового пирога разом з соковитою і смачною начинкою з риби разом з хрусткою скоринкою. Сам пиріг ми будемо готувати на основі листкового тіста. Отже, розігріємо спочатку духовку до температури двісті градусів. Потім, ми візьмемо філе лосося пі натремо його разом з перцем і сіллю. Потім, цедру лимона нам буде необхідно натерти на тертці, далі, з половини м'якоті вичавимо потім сік на рибу. Вершкове масло нам необхідно буде з'єднати разом з лимонною цедрою, дрібно рубаною зеленню, а також і ароматним базиліком. Туди ж нам потрібно буде вичавити одну столову ложку лимонного соку, після чого ми все ретельно перемішати. Гриби нам необхідно нарізати досить тонкими скибочками і потім дуже швидко обсмажити їх до стану легкої рум'яності. Томат нам слід нарізати невеликими тонкими скибочками. Листкове тісто розморозимо, розкачати його до отримання такого розміру, щоб наш лосось помістився туди цілком. Філе риби ми помістимо зверху на тісто і змажемо потім маслом разом з лимонною цедрою і травами. Зверху нам потрібно буде викласти обсмажені гриби, а зверху на них і помідори. Загорнемо потім начинку або ж накриємо її зверху такого ж розміру скибочкою тесту. Краю нам потрібно буде змастити збитим яйцем таким чином, щоб вони у нас не розклеїлись, і защипаємо. У результаті у нас повинен вийти досить щільний конвертик. Пиріг ми повинні будемо відправити в духовку на листі, який потрібно буде змастити олією. Верх пирога ми промажем збитим яйцем. Потім, ми зробимо зверху три маленьких дірочки або ж надрізу для того, щоб пар міг вийти. Після цього, ми будемо все запікати в духовці, яку необхідно попередньо розігріти, впродовж двадцяти-тридцяти хвилин до отримання золотистої скоринки. Все, наш пиріг готовий. Приємного вам апетиту і гарного настрою в цей романтичний свято!