Рецепт приготування самси з м'ясом


 

 

Інгредієнти для рецепта приготування самси з м'ясом :

 

Борошно - дві склянки

Рослинна олія - ??три столові ложки

Вода - один стакан

Сіль - одна чайна ложка

М'ясний фарш - триста грам

Цибуля - одна штук

Морква - одна штука

Часник - два-три зубчики

Зелена цибуля - один пучок

Сіль, перець - на смак

Молоко - одна столова ложка

 

Спосіб приготування рецепта приготування самси з м'ясом :

 

 Отже, для початку нам необхідно підготувати всі компоненти для приготування цього традиційно східного блюда нам необхідно підготувати всі необхідні компоненти. Потім, ми змішаємо борошно разом з рослинним маслом. Потім, додамо туди одну склянку окропу і швидко перемішаємо наше тісто. Потім, все викладемо на робочу поверхню. Після цього, нам необхідно ретельно вимісити тісто і поставити його постояти хвилин на десять. Приготуємо тим часом начинку для нашого блюда. Для цього нам слід досить дрібно нарізати цибулю, моркву, часник, а також і зелений лук. Перемішаємо тепер всю суміш разом з фаршем, посолити потім і поперчити на свій смак. Розкотимо потім тісто в прямокутний пласт. Розділимо потім його на смужки, які будуть приблизно по п'ять сантиметрів кожна, далі необхідно кожну смужку розділити ще один раз навпіл. На один кут смужки ми викладемо фарш, а іншим кінцем тесту прикриємо начинку і ретельно защипніть трикутник. Після цього, всі трикутники нам необхідно змастити молоком, а потім поставимо все в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку, приблизно на півгодини. Все, наше блюдо готове і його можна подавати до столу. Приємного вам всім апетиту. Самса являє собою різновид пиріжка, яка має довільну форму, але, найчастіше, її роблять трикутної форми разом з начинкою з м'яса і приправленою спеціями. На сьогоднішній день існує досить багато варіацій приготування цієї страви. Але, практично завжди тісто для самси роблять прісним і часто листкового. Слід зазначити, що середньоазіатська самса c м'ясом завжди традиційно випікається в тандирі. Зазвичай найголовнішою приправою до цього східному блюда служить оцет. Нудно відзначити, що тісто для самси можна зробити зовсім прісним, при цьому на воді. Можна також тісто приготувати і з додаванням жиру - маргарину, рослинного або ж вершкового масла, яловичого жиру ... .. Для начинки піде м'ясо яловичини або ж баранини. Ви можете приготувати смачну самсу на нашу рецептом у себе вдома.