Малиновий чізкейк


 

Інгредієнти для рецепта Малиновий чізкейк :

 

Сир - п'ятсот грамів

Малина - п'ятсот грамів

Печиво бісквітне - двісті грамів

Цукор в піску - сто сімдесят грамів

Яйце куряче - три штуки

Яйце (тільки жовток) - одна штука

Вершки (33%) - вісімдесят мілілітрів

Ніжне масло вершкове - сорок грам

Сіль - чверть чайної ложки

Ваніль (тільки есенція) - одна чайна ложка

Олія - ??одна чайна ложка

Для соусу:

Малина - половина склянки

Цукор (тільки у вигляді пудри) - одна столова ложка

Сік лимонний - одна чайна ложка

 

Спосіб приготування рецепту Малиновий чізкейк :

 

 Подрібнимо бісквітне печиво в дрібну крихту, додамо потім розм'якшене і ніжне вершкове масло, а потім вимішати його руками до отримання однорідного стану. Роз'ємну форму для приготування тортів діаметром близько двадцяти сантиметрів змажемо дуже щедро рослинним маслом, накриємо потім дно папером для випікання. Викладемо основу, що складається з печива в форму, розподілимо рівномірно руками по дну, а також бортикам. Остудимо протягом двадцяти хвилин. Всі яйця, а також один жовток зіб'ємо за допомогою міксера. Окремо зіб'ємо потім сир разом з цукровим піском і сіллю. Продовжуючи масу збивати, додамо в сирну масу порціями добре збиті яйця. Увіллємо вершки і ванільну есенцію, зіб'ємо все до отримання однорідного стану. Дістанемо потім форму разом з основою з холодильника, виллємо сирну начинку в підготовлену форму. Обгорнемо дно форми фольгою і поставимо в глибоке деко, в якому налита холодна вода. Вода в результаті повинна доходити до середини висоти приготовленої форми. Випікаємо малиновий чізкейк 1:00 двадцять хвилин в духовці, яку необхідно розігріти до ста шістдесяти градусів. Вимкнемо потім вогонь, дамо чізкейк злегка охолонути в духовці (у приготованого чизкейка центр повинен бути рідкуватим). Дістанемо десертну випічку з духовки і остудити все при кімнатній температурі. Поставимо в холодильник на цілу ніч. Приготуємо соус. Протремо одну другу склянки малини крізь сито, видалимо все насіння, перемішаємо ретельно все разом з цукровою пудрою, а також соком лимона. Готовий чізкейк прикрасимо свіжою малиною, зверху поллємо малиновим соусом. Поставимо блюдо з чізкейк в холодильник ще хвилин на двадцять, щоб соус повністю застиг. Цей десерт стане прекрасним блюдом на сніданок. Бажаємо вам приємного апетиту.