Печиво до дня Всіх Закоханих. Відмінний варіант святкового печива до 14 лютого.


Печиво до дня Всіх Закоханих  . Коли на носі день Святого Валентина, будь-яка жінка автоматично починає придумувати, чим би здивувати і порадувати свого обранця. Ми ж пропонуємо спекти на 14 лютого печиво у формі сердечок, покритих глазур'ю.

 Печиво до дня Всіх Закоханих

 

 Готується таке святкове печиво вкрай швидко, інгредієнти, що входять в його рецептуру, вельми прості, а готове частування завжди виходить приємним на смак.

 Отже, інгредієнти, необхідні для випічки святкового печива до дня Закоханих:

 вершкове масло (несолоне) - одна двохсотграмова пачка;

 курячі яйця - дві великих штуки;

 борошно пшеничне - чотириста грамів;

 цукровий пісок - одна гуртка;

 сіль - чверть десертної ложки;

 кориця мелена - десертна ложка;

 чорниця - п'ятдесят грамів.

 Для глазурі печива:

 одна чашка цукрового піску;

 відфільтрована вода - половина склянки;

 червоний харчовий барвник - половина маленької ложки.

 Як готується святкове печиво - сердечка до 14 лютого - поетапний рецепт:

 1. Спочатку поставте розігріватися вашу духову піч до 180-ти градусів. Потім розм'якшите несолоне вершкове масло, додайте до нього цукор, вбийте яйця і присолите. Все це ретельно перемішайте. В отриману олійно-яєчну масу введіть пшеничне борошно, замісити гарне тісто і розділіть його на дві однакові частини.

 2. У першу частину маси додайте черницю, а в другу половину засипте мелену корицю. Обидва види отриманого тесту розкачайте до бажаної товщини і виріжте з пласта фігурки-сердечка. Покладіть заготовки для печива на деко, заздалегідь промаслений, і випікайте їх близько п'ятнадцяти - двадцяти хвилин. Готове печиво повністю остудіть.

 3. Зробіть глазур, для цього розчиніть цукру у воді, потім в цей сироп додайте харчової червоний барвник. Поставте суміш у невеликій каструльці на вогонь і доведіть її до кипіння, після чого перемішайте.

 4. Готове, остигле печиво-сердечка, змастіть приготованою червоною глазур'ю, для цього можете використовувати кулінарну кисть, або вмочати печеньки повністю в глазур.

 5. Дайте час, щоб глазур на ласощах застигла, після чого можете пригощати свого коханого такими їстівними валентинками. Це святкове печиво без слів розповість про ваші почуття! Завжди намагайтеся дивувати і радувати свою половинку! Приємного апетиту, щасливого 14 лютого і нескінченного позитивного настрою!