Ароматні Брауні «Серденька» до дня Святого Валентина. Відмінний рецепт десерту до 14 лютого.


Ароматні Брауні «Серденька»  - Це прекрасна альтернатива звичайним валентинки, які прийнято дарувати коханим на 14 лютого. Домашні Брауні, приготовані з любов'ю, своїми руками, стануть найкращим подарунком вашій другій половинці до дня Валентина.

 

 Ароматні Брауні «Серденька»

 Щоб спекти ароматні Брауні до 14 лютого запасіться такими продуктами:

 пшеничне борошно - половина чашки;

 розпушувач - пів чайної ложки;

 четвертинка маленької ложки солі;

 шоколад - шістдесят грамів;

 вершкове, розтоплене масло - половина чашки;

 цукровий пісок - повний стакан;

 два курячих яйця;

 ванільний екстракт - половина маленької ложки;

 цукрова пудра дрібного помелу і свіжі ягоди - для прикраси Брауні.

 Технологія приготування ароматних Брауні у формі сердець до 14 лютого:

 1. Спочатку включіть духовку і встановіть терморегулятор на відмітку 180 градусів. Змішайте пшеничне борошно (бажано попередньо її просіяти) з розпушувачем і з кухонною сіллю, відкладіть отриману суху масу в сторону.

 2. З'єднайте шоколад з маслом в невеликій каструлі і розтопіть продукти на середньому вогні, часом їх помішуючи. Зніміть отриману шоколадно-масляну масу з вогню, додайте в неї борошно, цукровий пісок, ванільний екстракт, а також вбийте яйця. Приготоване шоколадне тісто викладіть у форму (потрібно її попередньо змастити маслом і пріпиліть борошном). Випікайте тісто близько 25-ти хвилин.

 3. Потім готовий шоколадний корж остудіть на решітці близько п'ятнадцяти хвилин. Наріжте Брауні за допомогою формочок-сердечок для печива. Перед подачею ласощі до столу, потрібно посипати його цукровою пудрою і за бажанням прикрасити ягодами (наприклад, полуницею).

 4. До речі, можна пекти Брауні в силіконових формочках-сердечках для маффінів. Тоді у вас не залишиться обрізків від коржа. Вибирайте найбільш підходящий варіант і готуйте чудове частування своєму коханому до 14 лютого. Святкового настрою і приємного апетиту!