Рецепт - первомартовской САЛАТ


400 грам морської капусти
400 грам кільця кальмарів
150 грам гарбуза
1 свіжий огірок
1 варене яйце
оливкова олія
сіль, перець за смаком

Салат для весняного настрою і відмінної фігури!
1. зваримо кільця кальмарів в підсоленій воді протягом 1 хв
2. Гарбуз нашаткуємо тонкою соломкою і відваримо в бульйоні від кальмарів протягом 4 хв
3. Огірок вимити й наріжемо соломкою, кільця кальмарів разрежем на 4 частини, натремо яйце на крупній тертці.
4. покладемо в миску морську капусту, кальмари, гарбуз, огірок і яйце. Ретельно все перемішати, приправити сіллю, перцем і оливковою олією.