Рецепт - Салат з креветками І ЧІЛІ


На 4 порції:
150 грам салатного листя
пучок зеленої цибулі, дрібно порізаний
терта цедра 1/2 лайма
жменю листя коріандру
300 грам очищених відварених креветок, розморозимо якщо заморожені
1/2 червоного чилі, очищеного від насіння і дрібно порізаного
Заправка:
6 ст л майонезу
сік 1 лайма
терта цедра 1/2 лайма
подавати: коржі поппадомс

Заморожені креветки дуже корисно мати про запас в морозилці. Перед використанням просто дамо їм розморозили в холодильнику і відіжміть зайву рідину. А якщо ви поспішаєте, можна розморозимо їх в мікрохвильовій печі, але на мінімальній потужності і дуже обережно, щоб не перетримати їх.
1. У велику миску покладемо салатні листя. додамо зелений лук, цедру лайма, листя коріандру, креветки і чилі. перемішаємо.
2. розділимо салат по 4м тарілках. Заправка: покладемо інгредієнти для заправки в глечик, приправити сіллю і перцем і зіб'ємо. Побризкати салат. подаємо з коржиками.