Рецепт - ГОРЯЧИЙ САЛАТ зі стейк та картопля фрі


На 4 порції:
750 грам картоплі, порізаного часточками
2 ст л оливкового масла
2 шматки яловичого стейка, всього 350 грам
120 грам суміші салатних листків
6 ст л медової або гірчичною заправки для салату (см нижче)

У цій страві міститься багато фолієвої кислоти, яку рекомендують обов'язково приймати в перші місяці вагітності.
1. викласти картоплю в один шар на деко і запекти до золотистого кольору.
2. Тим часом нагріємо масло в сковороді і обсмажити стейки протягом 2-3 хвилин. дістанемо з сковороди і залишимо на кілька хвилин перед тим, як наріжемо на смужки.
3. Коли картопля готовий, посиплемо сіллю і перцем. покладемо салатні листя в салатницю і перемішати з 4 ст л заправки. розділимо салат між тарілками, покладемо зверху картоплю і стейк. Побризкати залишилася заправкою і подаємо.
Заправки
Гірчична заправка
Заправка лимонна з медом








© 2015-2022  smac.pp.ua