Рецепт - салат з редису, редьки і дайкона


150 грам редису
150 грам чорної редьки
150 грам дайкона
100 грам плавленого сиру "Віола"
олія оливкова одна столова ложка дві столові ложки зелені

1. Редис і дайкон вимити, відріжемо кінчики. Дайкон очистимо від шкірки. наріжемо і те й інше тонкими кружечками, укладемо в Блюда.
2. Редьку вимити, разрежем навпіл і, не знімаючи шкірки, наріжемо тонкими півколами. Присипати їх сіллю. Через 3 хв. струсити сіль і звернемо полукружья в троянду, закріпивши підставу дерев'яною зубочисткою.
3. приготуємо соус. Для цього плавлений сир змішаємо з оливковою олією, додамо дрібно нарізану зелень і ще раз перемішати.