Рецепт - грушеві крамбл-мафіни


Тісто листкове бездріжджове 250 грам Груші (140 грам дві штуки
Цукор ванільний 10 грам Кешью 50 грам
Борошно пшеничне 130 грам Вершкове масло 100 грам
Цукор-пісок 100 г

Листкове тісто розкачати, виріжемо круги і укладемо їх у форми як кошичок. Груші наріжемо кубиками, кешью порубати. додамо ванільний цукор і все перемішаємо. Розм'якшене вершкове масло розітріть руками з борошном і цукром, так щоб вийшло не однорідне тісто, а крихти. Половину тіста (крихт) додамо в горіхово-грушевий суміш. розділимо горіхово-грушевий суміш по формах, зверху присипте залишилися крихтами. випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. охолодимо і виймемо з формочок.








© 2015-2022  smac.pp.ua