Рецепт - ЗАКУСКИ ПО-ФРАНЦУЗЬКОМУ


На 4 порції:
Закуска 1:
290 грам суміші консервованої квасолі
1/2 пучка зеленої цибулі, нашатковану
1 ст л оливкової олії
240 грам сардин в маслі, сольем
часточки лимона для прикраси
Закуска 2:
160 грам консервованого тунця в оливковій олії, сольем
2 яйця, відварених круто, поріжемо
кілька чорних маслин без кісточок, сольем і поріжемо навпіл
Закуска 3:
300 грам відвареного молодої картоплі (або консервованого)
6 маленьких маринованих огірочків, дрібно порізаних
3 ст л майонезу
2 ст л петрушки, порізаної

1. Для першого салату, сольем квасоля, залишивши 1 ст л рідини для заправки. змішаємо квасоля з цибулею, далі додамо заправку, оливкова олія, перемішаємо. викласти в салатницю, зверху покладемо сардини і прикрасимо шматочками лимона.
2. Для іншого салату, змішаємо тунець, яйця і оливки і укладемо в салатницю.
3. В іншій салатниці змішаємо картопля, огірки, 3 ст л майонезу і петрушку.
Можна подамо ще вазочку з відвареної буряком, часником і майонезом.








© 2015-2022  smac.pp.ua