Готуємо разом. Піца овочеве асорті


Готуємо разом. Піца овочеве ассорті.wmv

 рецепт тіста: 500 мл. теплого молока, 1 ст.л. цукру, 1 ч.л. солі з гіркою, 1 пакетик дріжджів, мука. Зробити опару. Через 30 хвилин підбити. Додати 100 р розм'якшеного слив. масла, 2 яйця, збитих з 5 ст.л. цукру, додати борошно, замісити тісто і залишити ще на 30 хвилин підійти. Потім ще раз підбити, додати ще борошна, викласти на килимок, влити 2-3 ст.л. рослинного масла, і додаючи Смук вимести тісто, яке не буде прилипати до рук. Розділити на шматочки, залишити їх ще хвилин на 10 підійти, а потім приступити до формування пирогів. www.youtube.com або: У відео я написала 1 ч.л. соди з горочкой, з гіркою - КАВОВА ложечка, чайна - йде без верху! Прошу вибачення! Для тіста: 500 мл. кефіру, 1 ст.л. цукру, 120-150 мл. рослинного масла, борошна рівно стільки, скільки забере (де то близько 3-х склянок), 1 ч.л. соди. Приготування: У кефір додати цукор, масло і поступово, перемішуючи, підсипати муку. Тісто має вийти за консистенцією як дріжджове. Далі посипати робочу поверхню борошном, розкачати тісно, ??але не дуже тонко, взяти харчову соду і по чуть-чуть обсипати тісто. Загорнути конвертом і знову розкачати точно також, обсипати содою, загорнути конвертом. Третій раз розкачати, обсипати собою, загорнути конвертом, покласти в миску, накрити серветкою і залишити відпочивати хвилин на 30. Це технологія дозволяє домогтися чудової якості здобного повітряного тесту, не вдаючись до вживання дріжджів. www.youtube.com
 Для Вас подивитися ролик Готуємо разом. Піца овочеве ассорті.wmv - в порядку речей. Технології не стоять на місці - раніше і мріяти про таке не могли.