Бутерброди і закуски

 Мабуть, ще не придумано більш простого в приготуванні страви, ніж бутерброд  . Спочатку під словом " бутерброд  "Мався на увазі просто хліб з маслом. В даний час бутерброд зазнав суттєвих змін, винайдено величезну кількість рецептів самих різних варіантів бутербродів. І наш кулінарний сайт є прекрасним доказом.

 На нашому сайті ви знайдете смачні рецепти бутербродів з м'ясом, сиром, рибою. Часто вони комбінуються з різноманітними масляними сумішами, овочами та іншими продуктами.

 Бутерброди являють собою дуже смачну закуску. Вони стануть чудовою прикрасою святкового столу, особливо якщо ви постараєтеся і приготуєте різноманітні види бутербродів. Бутерброди  бувають відкритими, закритими і закусочними - це канапе. Якщо перші два види - чудова закуска на сніданок або вечерю, в дорозі, то красиві бутерброди - канапе - це саме те, що потрібно для святкового і банкетного столу.

 Закуски в цілому - це обов'язкова частина частування, це прописано в правилах етикету. На нашому сайті підібрані найкращі рецепти закусок  , Які підійдуть для святкового столу і одночасно завоюють звання улюблених страв у вашій родині.

 Раніше закуски входили в розряд обов'язкових страв як в Європі, так і в Росії. Більше того, вважається, що холодні закуски, рецепти яких дійшли і до нас, з'явилися саме в Росії. До них відносять різні соління, маринади, квашену капусту, сметану з хріном, домашні ковбаси і копченості, холодці і заливні. Закуски завжди передують основне блюдо.

 У Європі ж, в 18 столітті з'явилася традиція замінювати закусками гаряче - так і виникли знамениті закуски  для фуршету, шведські столи, які отримали широке поширення і в нашій країні. Для таких застіль підходять закуски у вигляді маленьких бутербродів-канапе, жульєну, овочевих, м'ясних і рибних нарізок, салату в тарталетках. На нашому сайті ви знайдете безліч рецептів подібних закусок.

 Сучасні закуски, рецепти яких ви також знайдете на нашому кулінарному сайті, анітрохи не гірше старовинних. Їх характеризує велика вишуканість, витонченість, вони доповнені новими, цікавими інгредієнтами. У нас вас чекають незвичайні рецепти ситних, швидких, оригінальних і красивих закусок на будь-який смак. Закуски і бутерброди  - Це приваблива прикраса будь-якого столу, а також прекрасні збудники апетиту.

:
лаваш
200 грам сиру
слив. масло - 50 грам
зубчик часнику
пучок кропу
сіль
паприка


 Закуски. Як приготувати закуски. Рецепти закусок

Батон
Картопля (сирий) - одна штука
Яйце (сире) - одна штука
Сіль (за смаком)
Масло рослинне (для смаження)


 Бутерброди. Як приготувати бутерброди, Рецепти бутербродів

1 тушка дикого гусака
фарш свинячий
сіль


 Закуски. Як приготувати закуски. Рецепти закусок

Мова яловичий - 800 грам
Яловичина (вирізка) - 400 грам
Стегенце курячий - дві штуки
Цибуля ріпчаста - одна штука
Цибуля-порей - три штуки
Морква - чотири штуки
Лавровий лист - три штуки
Перець чорний (горошком, жменька)
Петрушка - 1 Пуч.
Сіль (приблизно) - одна столова ложка
Вода - 4 л


 Закуски. Як приготувати закуски. Рецепти закусок

На 24 штук
85 грам борошна
50 грам вершкового масла, порізаного
50 грам зрілого сиру грюйер, тертого
25 грам свіжого сиру пармезан, тертого
2 яйця, зіб'ємо
1 л рослинного масла для смаження у фритюрі


 Закуски. Як приготувати закуски. Рецепти закусок

На 12 бутербродиков:
масло, для намазування
2-3 шматка житнього хліба, порізаного на квадратики
275 грам оселедця в кроповому маринаді (або в олії)
1 маленька червона цибулина, порізана тонкими кільцями
гілочки кропу


 Бутерброди. Як приготувати бутерброди, Рецепти бутербродів

Сир
Шинка (також підійде варена ковбаса або сосиски)
Кетчуп
Майонез
Булкахлеб


 Бутерброди. Як приготувати бутерброди, Рецепти бутербродів

Філе яловичини - 500 грам морква - одна штука ріпчаста цибуля - одна штука корінь петрушки - дві штуки хліб пшеничний - 12 скибочок, зелень петрушки - 10 грам сіль, перець - за смаком.


 Бутерброди. Як приготувати бутерброди, Рецепти бутербродів

Хліб (Бородинський) - 10 скибками.
Авокадо - одна штука
Сьомга (малосоленая) - 250 грам
Сметана - три чайних ложки
Сік лимонний - одна чайна ложка
Зелень (кріп і петрушка, по) - 1 Пуч.
Масло слівочнoe - 20 грам
Ікра червона - 1 бан.


 Бутерброди. Як приготувати бутерброди, Рецепти бутербродів

червона риба - 250-300 грам
хліб для тостів або батон,
масло вершкове,
зелень уропа або петрушки,
лимон - за бажанням


 Бутерброди. Як приготувати бутерброди, Рецепти бутербродів

1 великий баклажан, шкуру очистимо
2 великих солодких червоних перцю, насіння викинемо
1 велика червона цибулина
2-3 зубчики часнику, подрібнити три столові ложки хорошого оливкової олії 1,5 чайні ложкісолі 0,5 чайні ложкічерного меленого перцю одна столова ложка томатної пасти


 Закуски. Як приготувати закуски. Рецепти закусок

Хліб «Дарницький» - 6 скибочок, бринза - чотири столові ложки масло вершкове - чотири столові ложки картопля варена - дві штуки яйця - дві штуки листя зеленого салату - шість штук перець чорний, зелень кропу - за смаком.


 Бутерброди. Як приготувати бутерброди, Рецепти бутербродів