Десерти



десерти




 Дорогі друзі! На нашому смачному сайті можна знайти все про десерти, якісні рецепти - з інформативними фото і описом приготування. Тим не менш, якщо інформація про десерти, здалася Вам не зовсім вичерпної - просто спробуйте знайти потрібний Вам рецепт через пошук!

Рецепт - торт "Млинці"

Бісквіт - одна штука
Мастика (для прикраси)
Барвник харчової
Желе (апельсинове, для приготування \ "ікри \")


Рецепт - торт "Бутерброд з ікрою"

Яйце куряче (бісквіт) - три штуки
Цукор (бісквіт - 150 грам крем - 50 грам + чотири столові ложки для ікри) - 200 грам
Борошно (бісквіт) - 300 грам
Розпушувач тіста (бісквіт) - одна чайна ложка
Сир (або сирна паста) - 250 грам
Вершки (крем - 200 мілілітрів, ганаш - 100 мілілітрів) - 300 мілілітрів
Мандарин - дві штуки
Банан - одна штука
Шоколад білий (ганаш) - 100 грам
Масло вершкове (ганаш) - 25 грам
Желе (для торта - червоне або прозоре) - 2 пакет.
Мастика (світла, для обтягування боків торта)
Фарба харчова (жовта і червона)
Желатин - дві столові ложки
Олія соняшникова без запаху (для ікри) - 500 мілілітрів


Рецепт - торт "Бутерброд з ікрою"

Концентрат киселевих - 180 грам
Яйце куряче - три штуки
Борошно - дві столові ложки
Сода - одна чайна ложка
Сік (3часті)
Желатин (1 частина)
Рафінована олія - ??1/2 скл.
Масло вершкове - 200 грам
Згущене молоко - 200 грам
Барвники харчові


Рецепт - торт "Бутерброд з ікрою"

Яйце куряче (бісквіт) - три штуки
Цукор (бісквіт - 150 грам крем - 50 грам + чотири столові ложки для ікри) - 200 грам
Борошно (бісквіт) - 300 грам
Розпушувач тіста (бісквіт) - одна чайна ложка
Сир (або сирна паста) - 250 грам
Вершки (крем - 200 мілілітрів, ганаш - 100 мілілітрів) - 300 мілілітрів
Мандарин - дві штуки
Банан - одна штука
Шоколад білий (ганаш) - 100 грам
Масло вершкове (ганаш) - 25 грам
Желе (для торта - червоне або прозоре) - 2 пакет.
Мастика (світла, для обтягування боків торта)
Фарба харчова (жовта і червона)
Желатин - дві столові ложки
Олія соняшникова без запаху (для ікри) - 500 мілілітрів


Рецепт - торт "Бочонок з ікрою"

Бісквіт (готовий) - одна штука
Сир вершковий - 200 грам
Сметана (густа) - 100 грам
Цукрова пудра - 2-3 столових ложки
Сік малини - 1/2 скл.
Цукерки (батончики "Марс") - дві штуки
Вершки (35%) - 400 мілілітрів
Желатин - 1,5 столових ложки
Мастика (для прикраси)
Желе (ананасове) - 1 упак.
Харчовий барвник (червоний)
Масло вершкове - 100 грам
Молоко згущене - 1/2 бан.


Рецепт - торт "Бутерброд з ікрою"

Концентрат киселевих - 180 грам
Яйце куряче - три штуки
Борошно - дві столові ложки
Сода - одна чайна ложка
Сік (3часті)
Желатин (1 частина)
Рафінована олія - ??1/2 скл.
Масло вершкове - 200 грам
Згущене молоко - 200 грам
Барвники харчові


Рецепт - лимонне желе-варення

Лимон - сім штук
Цукор - 1.2 кілограм
Вода - 1 л
Ванільний цукор - 1 пакет.


Рецепт - шоколадний чізкейк з вішнeвим варенням

Масло вершкове - 75 грам
Печиво (сухе) - 150 грам
Какао-порошок - одна столова ложка
Кориця - 1/2 чайні ложки
Шоколад гіркий (використовувала 150 грам - 275 грам
Сир (жирний) - 675 грам
Яйце - дві штуки
Крохмаль - три столові ложки
Мед - три столові ложки
Вершки жирні (замінила на сметану) - 285 мілілітрів
Варення (вишневе) - 200 г


Рецепт - апельсинове печиво з варенням

Масло вершкове - 200-250 грам
Цукор - 2 скл.
Содa (щіпка)
Сіль (щіпка)
Яйце - дві штуки
Цедра апельсина
Борошно
Варення (будь-яке варення за смаком)


Рецепт - тортик з варення

Варення (будь-яке, підійде навіть злегка заграло, у мене чорна смородина, перемелена з цукром) - 1 скл.
Борошно - 1 скл.
Яйце - одна штука
Сода гашене оцтом - одна чайна ложка
Вода (кип'ячена, холодна, якщо варення дуже густе, приблизно) - 100 мілілітрів
Крем (будь-який, за бажанням, у мене сметана 200 грам з цукром 1/4 скл.)
Ягода (для прикраси, за бажанням, у мене чорна смородина)



 Щиро віримо, що десерти - це той самий рецепт, що Ви шукали. Недарма, десерти - це один з найбільш затребуваних рецептів на нашому кулінарному сайті - бажаємо удачі!