Інгредієнти для рецепта:
Сир - п'ятсот грамів
Малина - п'ятсот грамів
Печиво бісквітне - двісті грамів
Цукор в піску - сто сімдесят грамів
Яйце куряче - три штуки
Яйце (тільки жовток) - одна штука
Вершки (33%) - вісімдесят мілілітрів
Ніжне масло вершкове - сорок грам
Сіль - чверть чайної ложки
Ваніль (тільки есенція) - одна чайна ложка
Олія - ??одна чайна ложка
Для соусу:
Малина - половина склянки
Цукор (тільки у вигляді пудри) - одна столова ложка
Сік лимонний - одна чайна ложка
Інгредієнти для рецепта:
Булочки з полуницею:
Вода (шістдесят мілілітрів теплої води в тісто + дві чайних ложки в начинку) - сімдесят мілілітрів
Дріжджі (сухі; необхідні для приготування тіста) - одна чайна ложка
Цукор ("Містраль", три столові ложки в тісто і три столові ложки в начинку) - шість столових ложок
Молоко (в тісто) - шістдесят мілілітрів Яйце (в тісто) - одна штука
Борошно (в тісто) - двісті шістдесят-триста грамів
Масло вершкове (розм'якшене; одна столова ложка в тісто і дві столові ложки в помадку) - три столові ложки
Полуниця (нарізана; в начинку) - сто тридцять грамів
Крохмаль кукурудзяний (в начинку) - одна чайна ложка
Сир вершковий (cream-cheese; в помадку) - сто грамів
Цукрова пудра (потрібно в помадку) - п'ятдесят грамів
Сіль (невелика щіпка необхідна в тісто)
Тарт татен:
Борошно (для тесту) - двісті грамів
Масло вершкове (для тесту) - сто грамів
Сіль (невелика щіпка) - для тесту
Вода (крижана) - п'ять столових ложки
Масло вершкове (для приготування начинки) - сімдесят п'ять грамів
Цукор (для начинки) - сто п'ятдесят грамів
Яблуко (для начинки) - один кілограм
Інгредієнти для рецепта:
Перший рецепт:
Тридцять мілілітрів мигдалевого лікеру
За смаком кураги і чорносливу
Сто грамів гіркого шоколаду
по вісімнадцять штук мигдалю і волоських горіхів
сто грамів молочного шоколаду
двісті грамів цукрової пудри
по дванадцять штук сушених фініків
яйце - одна штука
цедра великого апельсина
сто грамів меленого мигдалю
Другий рецепт:
Дві столові ложки апельсинового або лимонного соку
За смаком груша
Сто п'ятдесят грамів білого шоколаду
Два мандарина
Середнє яблуко
вершки жирністю тридцять три відсотки
двісті грамів полуниці
банан невеликого розміру
двісті грамів великого винограду
сто п'ятдесят грамів гіркого шоколаду з горіхами
Інгредієнти для рецепта:
Тістечко картопля:
Шістсот грамів солодких ніжних крекерів
Три чверті склянки цукру
Один стакан молока
Сто п'ятдесят грамів вершкового масла
П'ятдесят грамів волоських горіхів
Одна-дві столові ложки порошку какао
Дві столові ложки лікеру
Дві столові ложки вина
Для обсипання:
Дві столові ложки кокосової стружки
Дві столові ложки цукрової пудри
Одна столова ложка какао
Вівсяне печиво:
Сто грамів (один стакан) вівсяних пластівців
Сто п'ятдесят грамів цукру
Сто грамів м'якого вершкового масла
Одне куряче яйце
Одна щіпка ваніліну
Одна столова ложка (п'ятнадцять мілілітрів) молока
Один стакан (сто п'ятдесят грамів) борошна
Третина чайної ложки соди (можна її погасити оцтом)
Дві третини чайної ложки розпушувача для тіста
Одна друга чайної ложки кориці
Дві дрібки солі
Одна друга склянки родзинок
Для тіста: два з половиною склянки борошна;
чверть склянки цукру;
чверть склянки олії (наприклад, підійде оливкова олія з ніжним смаком або масло з виноградних кісточок);
половина склянки кефіру (також можна взяти кисляк або сметану);
одне куряче яйце;
половина чайної ложки соди;
цедра з одного апельсина;