Десерти

 Десерт - це обов'язкова складова будь-якого обіду, не тільки у зв'язку з тим, що це смачно, а ще й тому, що він допомагає організму краще засвоювати їжу. В українській національній кухні для приготування десертів  використовуються фрукти і ягоди - з них готують смачні салати, напої, холодники, пінники. Крім того, десерти готують на основі молочних продуктів - з молока, вершків, сиру. За допомогою десерту ми доповнюємо організм корисними елементами - тими, які можуть бути відсутні в перших і других стравах.
У розділі Десерти на нашому сайті ви знайдете дуже багато рецептів десертів  на фруктовій і ягідної основі. Вони неймовірно корисні тим, що містять багато цукру, органічні кислоти, дубильні й ароматичні речовини. Крім того, ягоди багаті вітамінами С, В і каротином. Фрукти і ягоди надають збудливу дію на органи травлення і поліпшують засвоєння продуктів. У нас ви побачите рецепти запечених фруктів - яблук, груш, рецепти пюре зі свіжих ягід, рецепти фруктів в тесті, вершках, сметані, сиропі, рецепти смачних фруктово-ягідних салатів.
Разом з тим, в українській кухні великою популярністю користуються десерти  , Приготовані з молока, вершків, сметани і сиру. Молоко - основа приготування желе, Пенник, киселів, вершки - основа для желе і кремів, а сметана - для Пенник. Ми пропонуємо вашій увазі рецепти смачних десертів з кремом, зі збитими вершками, морозива.
Окремою статтею йдуть такі приголомшливі десерти, як торти, пироги, пиріжки, тістечка. У нас ви виявите сотні рецептів цих десертів.
Десерти  - Це чудовий спосіб поліпшення настрою. Якщо ви будете користуватися рецептами десертів нашого сайту, ви завжди будете мати засіб підвищення настрою собі і оточуючим.
Рецепти десертів  на нашому сайті постійно оновлюються, тому ви завжди зможете знайти у нас що-небудь нове, відкривати для себе цікавий, перш незвіданий рецепт. А у ваших домочадців завжди буде привід висловити вам слова подяки за те, що ви невпинно забезпечуєте їх вітамінами, заряджаєте бадьорістю, надаєте сил за допомогою своїх смачних, корисних десертів. Наш кулінарний сайт подарує вам сотні найцікавіших, оригінальних і незрівнянно смачних рецептів десертів  , Якими ви, до речі, можете поділитися зі своїми подругами! Вони також скажуть вам велике спасибі за надану послугу!

Торт «Наполеон» - рецепт з фото  . Дане ласощі можна назвати одним з найкращих, проте багато господинь вважають, що готується він досить складно. Ми пропонуємо вам універсальний рецепт класичного домашнього торта «Наполеон».

 Торт. Як приготувати торт. Рецепти тортів

Тірамісу - класичний рецепт  цих ласощів вкрай популярний в Італії. Готується дане частування без випічки, обов'язковою основою його є печиво «Савоярді» і вершковий сир «Маскарпоне». Саме в цьому і полягає рецепт класичного тірамісу.

 Десерти. Як приготувати десерти. Рецепти десертів

Профітролі - рецепт з фото  цих класичних французьких тістечок ви зможете побачити в даному кулінарному пості. Спробуйте приготувати заварні профитроли із заварним кремом, і переконайтеся в їх неповторному смаку. Прикрасити ці тістечка можна топленим шоколадом або посипати їх цукровою пудрою.

 Тістечко. Як приготувати тістечко. Рецепти тістечок

Торт сметанний. Рецепт  цього простого ласощі є улюбленим варіантом десерту багатьох домогосподарок. Рецептура традиційного «сметанника» включає в себе досить доступні інгредієнти, тому готувати таке частування можна і на свята, і просто до ранкового або вечірнього чаю.

 Торт. Як приготувати торт. Рецепти тортів

Рецепт рулету бісквітного  дозволяє приготувати чудове, м'яке, ніжне і смачне ласощі, що в кілька разів смачніше, ніж покупні, магазинні рулети. Якщо красиво прикрасити такий десерт, то можна отримати справжній витвір кулінарного мистецтва.

 Десерти. Як приготувати десерти. Рецепти десертів
Мастика для тортів. Рецепт  мастики досить простий і елементарний, тому з ним зможете впоратися кожен кулінар, якщо буде строго дотримуватися всіх вказівок в нижче запропонованих рецептах. Також дана стаття допоможе вам красиво прикрасити свій торт мастикою!

 Десерти. Як приготувати десерти. Рецепти десертів

Рецепти з горобини червоної  дозволяють приготувати вкрай корисні страви, оскільки в стиглих плодах горобини міститься багато органічних кислот (як сорбінова, яблучна, лимонна, винна і бурштинова), пектинових і дубильних речовин, а також сорбіт, амінокислоти, сорбоза, вітамін С, ефірні олії, вітами РР, солі кальцію, калію, натрію і магнію.

 Десерти. Як приготувати десерти. Рецепти десертів

Інгредієнти для рецепта:

 

Сир - п'ятсот грамів

Малина - п'ятсот грамів

Печиво бісквітне - двісті грамів

Цукор в піску - сто сімдесят грамів

Яйце куряче - три штуки

Яйце (тільки жовток) - одна штука

Вершки (33%) - вісімдесят мілілітрів

Ніжне масло вершкове - сорок грам

Сіль - чверть чайної ложки

Ваніль (тільки есенція) - одна чайна ложка

Олія - ??одна чайна ложка

Для соусу:

Малина - половина склянки

Цукор (тільки у вигляді пудри) - одна столова ложка

Сік лимонний - одна чайна ложка


 Десерти. Як приготувати десерти. Рецепти десертів

 

 

Інгредієнти для рецепта:

 

Булочки з полуницею:

Вода (шістдесят мілілітрів теплої води в тісто + дві чайних ложки в начинку) - сімдесят мілілітрів

Дріжджі (сухі; необхідні для приготування тіста) - одна чайна ложка

Цукор ("Містраль", три столові ложки в тісто і три столові ложки в начинку) - шість столових ложок

Молоко (в тісто) - шістдесят мілілітрів Яйце (в тісто) - одна штука

Борошно (в тісто) - двісті шістдесят-триста грамів

Масло вершкове (розм'якшене; одна столова ложка в тісто і дві столові ложки в помадку) - три столові ложки

Полуниця (нарізана; в начинку) - сто тридцять грамів

Крохмаль кукурудзяний (в начинку) - одна чайна ложка

Сир вершковий (cream-cheese; в помадку) - сто грамів

Цукрова пудра (потрібно в помадку) - п'ятдесят грамів

Сіль (невелика щіпка необхідна в тісто)

Тарт татен:

Борошно (для тесту) - двісті грамів

Масло вершкове (для тесту) - сто грамів

Сіль (невелика щіпка) - для тесту

Вода (крижана) - п'ять столових ложки

Масло вершкове (для приготування начинки) - сімдесят п'ять грамів

Цукор (для начинки) - сто п'ятдесят грамів

Яблуко (для начинки) - один кілограм

 


 Десерти. Як приготувати десерти. Рецепти десертів

Інгредієнти для рецепта:

 

Перший рецепт:

Тридцять мілілітрів мигдалевого лікеру

За смаком кураги і чорносливу

Сто грамів гіркого шоколаду

по вісімнадцять штук мигдалю і волоських горіхів

сто грамів молочного шоколаду

двісті грамів цукрової пудри

по дванадцять штук сушених фініків

яйце - одна штука

цедра великого апельсина

сто грамів меленого мигдалю

Другий рецепт:

Дві столові ложки апельсинового або лимонного соку

За смаком груша

Сто п'ятдесят грамів білого шоколаду

Два мандарина

Середнє яблуко

вершки жирністю тридцять три відсотки

двісті грамів полуниці

банан невеликого розміру

двісті грамів великого винограду

сто п'ятдесят грамів гіркого шоколаду з горіхами


 Десерти. Як приготувати десерти. Рецепти десертів

Інгредієнти для рецепта:

 

Тістечко картопля:

Шістсот грамів солодких ніжних крекерів

Три чверті склянки цукру

Один стакан молока

Сто п'ятдесят грамів вершкового масла

П'ятдесят грамів волоських горіхів

Одна-дві столові ложки порошку какао

Дві столові ложки лікеру

Дві столові ложки вина

Для обсипання:

Дві столові ложки кокосової стружки

Дві столові ложки цукрової пудри

Одна столова ложка какао

Вівсяне печиво:

Сто грамів (один стакан) вівсяних пластівців

Сто п'ятдесят грамів цукру

Сто грамів м'якого вершкового масла

Одне куряче яйце

Одна щіпка ваніліну

Одна столова ложка (п'ятнадцять мілілітрів) молока

Один стакан (сто п'ятдесят грамів) борошна

Третина чайної ложки соди (можна її погасити оцтом)

Дві третини чайної ложки розпушувача для тіста

Одна друга чайної ложки кориці

Дві дрібки солі

Одна друга склянки родзинок


 Десерти. Як приготувати десерти. Рецепти десертів


 Щоб приготувати смачний здобний пиріг на форму, діаметром від 26 до 30 сантиметрів, вам будуть потрібні наступні продукти:

 Для тіста: два з половиною склянки борошна;

 чверть склянки цукру;

 чверть склянки олії (наприклад, підійде оливкова олія з ніжним смаком або масло з виноградних кісточок);

 половина склянки кефіру (також можна взяти кисляк або сметану);

 одне куряче яйце;

 половина чайної ложки соди;

 цедра з одного апельсина;


 Пиріг. Як приготувати пиріг. Рецепти пирогів
© 2015-2022  smac.pp.ua