Морепродукти



морепродукти




 Шановні відвідувачі! На нашому кулінарному порталі можна знайти все про морепродукти, найсмачніші рецепти - з фотографіями і описом приготування. Якщо, якщо інформація про морепродукти, здалася Вам недостатньою - просто скористайтеся пошуком!

Рецепт - омлет з морепродуктами

молоко три столові ложки
соус соєвий одна столова ложка
яйце чотири штуки
шалот
1 стебло цибулі-порею
1 солодкий червоний перець
125 грам заморожених кілець кальмара
125 грам заморожених креветок
масло рослинне дві столові ложки
петрушка
сіль, перець білий


Рецепт - ісландський омлет

Яйце куряче - чотири штуки
Морепродукти (асорті) - 400 грам
Сир козячий (твердий) - 50 грам
Сало (для шкварок) - 50 грам
Борошно пшеничне - 50 грам
Вода газована - 50 мілілітрів
Коржик (пшеничні або кукурудзяні; за бажанням) - чотири штуки
Риба (смажена; за бажанням; невеликі філе) - чотири штуки
Зелень - 1 Пуч.
Сіль (за смаком) - одна чайна ложка
Спеції (для яєць; за смаком) - одна чайна ложка


Рецепт - вуха царська

Курка (курячий бульйонний набір; я беру спинки-крильця, шкіру. Для цієї юшки годиться тільки домашня курка) - 300 грам
Лосось - 200 грам
Короп - 200 грам
Лобан (вобщем-то, сюди піде будь-яка риба, головне, щоб її було 3-х видів: одна червона, одна біла, одна з них жирна, одна солодка) - 200 грам
Морепродукти (Морський коктейль або жменю мідій, креветок, кальмарів, осьминожек. Можна обійтися і без цього, але я не можу.;) Якщо хочете когось здивувати - це обов'язковий компонент!) - 200 грам
Морква - одна штука
Селера (корінь) - 100 грам
Петрушка (корінь) - одна штука
Цибуля ріпчаста (в лушпинні) - одна штука
Імбир - одна чайна ложка
Лавровий лист - три штуки
Перець чорний (горошок) - п'ять штук
Перець запашний - три штуки
Приправа (для риби) - 0,5 чайні ложки
Горілка - 100 мілілітрів


Рецепт - паелья з куркою, мідіями, гребінцем і креветками

ніжки курчати (гомілка) шість штук
мідії очищені
250 грам
креветки неочищені вісім штук
риба (філе)
250 грам
гребінець морський
150 грам (6 п'ятаків)
лук одна штука
часник
3-4 зубчики
перець червоний солодкий
2 стручки
олія оливкова Coosur Extra Virgin чотири столові ложки
рис круглозерний
1 склянка (250 мілілітрів)
бульйон овочевий
2 склянки (250 мілілітрів)
шафран мелений 1/3 чайні ложки
перець мелений солодкий одна чайна ложка
петрушка подрібненою одна столова ложка
чебрець 1/2 чайні ложки
сіль морська
за смаком
перець мелений білий
за смаком
лист лавровий
за смаком


Рецепт - заливне з дарів моря

450 грам замороженого морського коктейлю
0,5 л рибного бульйону (можна з кубиків)
10 грам желатину
лимон
петрушка (зелень)


Рецепт - заливне з дарів моря

Інгредієнти
450 грам замороженого морського коктейлю
0,5 л рибного бульйону (можна з кубиків)
10 грам желатину
лимон
зелень петрушки і кропу


Рецепт - фарширований Краб з сиром дор блю

Краб - 1,5 кілограм
Цибуля ріпчаста (дрібний)
Перець чорний (горошком) - п'ять штук
Лавровий лист - три штуки
Сіль (200 грам на 2,5 літра води) - 200 грам
Селера (гілочки) - дві штуки
Мідії - 150 грам
Кальмар (очищений, я використовувала маленькі кальмари) - 100 грам
Гребінець (морської) - 150 грам
Вершки (жирні, 33%) - 100 грам
Масло вершкове
Сир блакитний (дор блю) - 70 грам
Петрушка - 1/4 Пуч.
Приправа (за смаком)


Рецепт - краб фарширований

Краби (великий краб або Cancer pagurus) - одна штука
Cухарі (мелені пшеничні) - 100 грам
Лимон (сік) - одна штука
Шампанське (або світле пиво) - 1/4 скл.


Рецепт - закоханий краб

Філе рибне (морської риби, краще окунь або тріска) - 500 грам
Свинина (жирна, для соковитості) - 50 грам
Цибуля ріпчаста - одна штука
Яйце куряче (1 для фаршу, 1 для пюре) - дві штуки
Сьомга (охолоджена) - 400 грам
Креветки (королівські, для колишній 12 штук + середнього розміру для прикраси, 24 штук - 36 штук
Мідії (очищені, для прикраси) - 200 грам
Ікра червона (для прикраси) - 60 грам
Вино біле сухе - 200 грам
Соєвий соус (для маринаду) - 50 грам
Спеції (для морепродуктів) - 1 пакет.
Зелень (для прикраси) - 2 Пуч.
Картопля (пюре) - десять штук
Хліб (білий) - 1 скибками.
Огірок (свіжий, для прикраси + соус тартар (50 грам) - дві штуки
Масло вершкове (пюре) - 10 грам
Молоко (пюре) - 100 мілілітрів


Рецепт - "INSALATA DI MARE" Салат з морепродуктів

1 жменя гладколисті петрушки
1 середня ріпчаста цибулина
морква
1 стебло черешкові селери
раст. л.енний чорний перець
сіль
150 грам кальмарів
150 грам маленьких каракатиць
200 грам щупалець восьминогів
200 грам креветок
15 мідій
15 венериних черепашок
6 "черепашок Св. Якоба"
сік 2 лимонів дві столові ложки білого винного оцту
8 столових л. натурального оливкового масла вищого сорту
1 зубчик



 Вважаємо, що морепродукти - це той самий рецепт, що Ви шукали. Не випадково, морепродукти - це один з найпопулярніших рецептів на нашому кулінарному сайті - смачного!