Борошняне

 Наша країна з давніх часів знаменита тим, що тут ростуть різні види зернових культур. Найпоширенішими з них є пшениця і гречка. Крім того, на просторах України вирощують жито, овес, ячмінь, просо, кукурудзу. Із зернових культур виготовляють борошно, вона виходить за допомогою їх перемелювання. У зв'язку з цим борошняні страви  і борошняні вироби є одними з провідних в українській кухні. На сторінках нашого сайту ви знайдете велику кількість рецептів борошняних страв - як простих, так і складних, загальновідомих і незвичайних.
У нас ви побачите традиційні рецепти борошняних страв  , Які вживають в якості другої страви на обід або основної страви на сніданок або вечерю. У їх число входять лемішки і гречаники, що виготовляються з гречаного борошна, а також усім відомі галушки і вареники, які можна готувати з різноманітними начинками. Споконвіку вареники були одним з особливих страв української кухні. У нас ви знайдете купу рецептів вареників з різноманітними начинками - з м'яса, сиру, грибів, яблук, полуниці, калини, вишні, слив, капусти, квасолі, картоплі. Традиційно вареники подаються до столу зі сметаною. Це неймовірно смачно, ви зможете переконатися в цьому особисто, скориставшись одним з наших фірмових рецептик!
Одним з головних борошняних страв  , Безумовно, є хліб. Звичайно, сьогодні ви без проблем купите його в будь-якому магазині. Але якщо ви захочете побалувати себе і своїх близьких справжнім домашнім хлібом, загляньте на наш сайт, і ви підберете смачний рецепт хліба, з яким не зрівняється жоден куплений в магазині чи на ринку хліб. У нас ви знайдете рецепти приготування чорного і білого хліба, короваїв, всіляких булочок, булочок та інших виробів із здобного і бездріжджового тіста.
У число одних з найпопулярніших борошняних страв входять пироги і пиріжки. Найдавнішими пиріжками є пиріжки з прісного тіста. Дріжджове тісто навчилися готувати трохи пізніше, а листкове тісто - ще пізніше. На нашому сайті ви побачите безліч рецептів пиріжків з різними начинками: з грибів, риби, м'яса, яєць, сиру, зеленої цибулі, гороху, квасолі, маку, капусти, картоплі, яблук, вишні.
Хочете дізнатися ще більше рецептів борошняних страв  - Пройдіться по сторінках з рецептами печива, млинців, млинців, оладок, блюд з макаронів і макаронних виробів, ватрушек, бабок, коржів, тортів, кексів, пудингів, запіканок, галушок, рулетів, пончиків, і ви виявите неймовірну кількість смачних рецептів, якими ви зможете порадувати себе і свою сім'ю!

Рецепт - пиріжки з картоплею  викликає приємні спогади про дитинство, про турботливою, улюбленої бабусі, про домашній затишок і теплі. За цей пиріжки так люблять багато хто з нас. Однак, за приготування смачних домашніх пиріжків беруться не всі домогосподарки.

 Пиріжки. Як приготувати пиріжки. Рецепти пиріжків

Рецепт гарбузового пирога є дуже простим, тому його зможе самостійно приготувати будь-яка господиня. Смачний пиріг з гарбузом являє собою не тільки дуже смачну випічку, але ще й дуже корисне блюдо. Найсмачніші рецепти приготування такого пирога ви зможете знайти нижче в цій статті.

 

 рецепт гарбузового пирога

 


 Борошняне. Як приготувати борошняне. Рецепти мучного

Рецепт пиріжків смажених  , Який ви побачите в сьогоднішній статті, дає можливість приготувати чудові смажені пиріжки в домашніх умовах. Смажені пиріжки - це невеликі тестові вироби, часто виліплені у формі півмісяця або човники, всередині яких знаходиться начинка.

 Пиріжки. Як приготувати пиріжки. Рецепти пиріжків
Інгредієнти для готування пиріжків зі свининою:
Для начинки:
 Мелений чорний перець
 Свинячий фарш - п'ятсот грам
 Сіль
 Свіжий шавлія, нарізати - дві столові ложки
Для тіста:
 Борошно - триста грам
 Сіль - щіпка
 Один яєчний жовток
 Рослинна олія - ??дев'яноста грам
 Одне яйце, трохи збити

 Борошняне. Як приготувати борошняне. Рецепти мучного

 

 

Інгредієнти для рецепта:


 Пиріг з м'ясом:

 для    приготування тіста

 дріжджі (свіжі) - тридцять п'ять грам,

 борошно - п'ятсот п'ятдесят грамів

 яйце - одна штука,

 сметана -    дві столові ложки,

 кефір - двісті мілілітрів,

 молоко - сто мілілітрів,

 цукор -    одна    чайна ложка,

 щіпка солі

 для    приготування м'ясної начинки:

 яловичина, баранина (можна використовувати    будь-яке м'ясо, але при цьому,    не надто жирне) - один    кілограм,

   одна велика цибулина (приблизно сто п'ятдесят грамів),

 часник - три-чотири    зубчика,

 свіжий мелений чорний перець,

 скибочку пекучого червоного перцю (порубаєте попередньо) або мелений пекучий червоний перець - за своїм смаком,

 сіль    - На смак,

 м'ясний бульйон - три-чотири столові ложки    плюс шість-дев'ять столових ложок (щоб влити потім    в Випікати пиріг)

 ніжне вершкове масло для змащування вже    готових осетинських пирогів - дев'яносто грамів

 Пиріг з сиром:

 для тіста:

 вода або молоко - сто мілілітрів  

 кефір або кисле - сто    мілілітрів,

 дріжджі свіжі - десять - п'ятнадцять грамів,

 борошно - два    або три з половиною    склянки,

 куряче яйце - одна штука,

 вершкове масло - п'ятнадцять грам,

 сметана -    одна столова ложка,

 цукор -    одна третина чайної ложки,

 одна щіпка солі  

 для начинки:

 бурякова гичка - двісті п'ятдесят грамів,

 сир осетинський (або сир    сулугуні) - двісті грамів,

 одна щіпка солі

 вершкове масло - тридцять-п'ятдесят грамів

 Капустяний пиріг:

 дріжджове тісто -    один кілограм,

 капуста - пятьсот- сімсот грамів,

 яйця відварні - три штуки (по вашому    бажанням),

 сіль, перець,

 за смаком масло рослинне  

 

 

 

 

 

 


 Борошняне. Як приготувати борошняне. Рецепти мучного

 

 

Інгредієнти для рецепта:


 Закусочний торт:

 Один    круглий чорний хліб

 сіль, гострий червоний перець -    за смаком

 чотири-п'ять    перепелиних яйця

 три чайні ложки гострого хрону

 кінза    - За смаком

 п'ятсот грамів слабосоленого лосося

 десять    маслин

 двісті грамів майонезу

 один    невеликий гострий перчик

 вісім-десять    маслин

 Для прикраси:

 Двісті грамів вершкового сиру

 яйця,    зварені круто

 чотири-п'ять    пір'я зеленої цибулі

 масло вершкове - сто грамів

 кріп -    за вашим смаком

 лимон (цедра) -    одна штука

 Торт з ікрою:

 П'ять    яєць, зварених круто

 Сто п'ятдесят грамів м'якого сиру з хріном

 масло вершкове - дві столові

 одна столова ложка рубаної зелені петрушки

 сто грамів ікри форелі

 дві чайні ложки рослинної олії

 одна велика біла цибулина

 один стакан шампанського

 сто п'ятдесят грамів сметани

 п'ять столових ложок майонезу

 сіль -    за смаком

 Торт з сиром:

   Одна упаковка крес-салату

 цибуля ріпчаста - одна    цибулина

 двісті грамів вершкового сиру з травами

 масло вершкове - сто грамів

 сорок грамів желатину

 лимон -    за смаком

 сіль -    за смаком

 одна    упаковка  сухариків

 двісті грамів    шинки

 печериці -    за смаком

 дві столові ложки готового хрону

 двісті мілілітрів    вершків жирністю 33%

 Торт з в'яленими помідорами:  

 олія оливкова - дві столові ложки

 півтора    склянки в'ялених помідорів

 два    свіжих томата

 цибуля ріпчаста - одна - дві головки

 два    пучка свіжого базиліку

 сік лимонний -    за смаком

 два    пучка петрушки

 часник - чотири    зубчика

 чверть склянки тертого пармезану

 сто грамів    бринзи

 масло вершкове - сто грамів

 кріп -    за смаком

 чотириста грамів вершкового сиру

 чверть однієї склянки кедрових горіхів

 

 


 Борошняне. Як приготувати борошняне. Рецепти мучного

 

 

Інгредієнти для рецепта:

 

 Перший рецепт

 ковбаса варена - триста грамів

 сир "Пармезан" - триста грамів

 лаваш вірменський - три    листа

 Другий рецепт:

 масло рослинне - сто п'ятдесят грамів

 Для приготування начинки:

 Цукор в піску -    на смак

 родзинки - сто грамів

 мак -    двадцять грамів

 Для приготування    тіста:

 Жимолость - на смак

 вода - одна друга столова ложка

 масло рослинне - дві столові ложки

 борошно пшеничне - дві столові ложки

 сіль -    на смак

 


 Чебуреки. Як приготувати чебуреки. Рецепти чебуреків


 Равіолі дуже схожі на невеликі пельмені. Готується це блюдо з тонкого тіста і абсолютно різної начинки. Це і традиційна начинка з м'яса, і солодка - сирна, шоколадна або фруктова. Родина равіолі - Італія. Аналогом цієї страви в українській і російській кухнях можна вважати вареники або пельмені.

 Для приготування равіолі зі шпинатом потрібно такі продукти:

 Начинка: рикотта - двісті грам;

 листя шпинату - п'ятсот грамів;

 сир пармезан або грана падано - п'ятдесят грам;


 Борошняне. Як приготувати борошняне. Рецепти мучного

Інгредієнти для приготування листкових трубочок з гарбузом:
 Мелена кориця - 3/4 чайні ложки
 Листкове тісто - один лист
 Вафельні конуси для морозива - шість штук
 Цукор - дві столові ложки
 Молоко - половина склянки
 Ванільний пудинг - одна пачка
 Консервована гарбуз - 3/4 склянки
 Вершки - половина склянки
 Карамель - один стакан
 Волоські горіхи - половина склянки

 Борошняне. Як приготувати борошняне. Рецепти мучного

 

 

Інгредієнти для рецепта:

Борошно - дві склянки

Рослинна олія - ??три столові ложки

Вода - один стакан

Сіль - одна чайна ложка

М'ясний фарш - триста грам

Цибуля - одна штук

Морква - одна штука

Часник - два-три зубчики

Зелена цибуля - один пучок

Сіль, перець - на смак

Молоко - одна столова ложка


 Борошняне. Як приготувати борошняне. Рецепти мучного

 

 

Інгредієнти для рецепта:


 яйця    - Три середніх штуки

 молоко -    тридцять мілілітрів

 мука   -    сто шістдесят грам

 рослинне масло -    дві столові ложки

 сіль   -    одна  щіпка

 Для начинки:

 вершковий сир -    сто вісімдесят грам

 слабосоленої лосось -    сто грам

 кріп -    три-чотири гілочки

 

 


 Млинці. Як приготувати млинці. Рецепти млинців

 

 

Інгредієнти для рецепта:


Для фаршу:
- Вісімсот грам свинини
- Чотири    цибулини
- Сіль -    десять грам
- Перець   -    п'ять грам
- Лавровий лист
- Зелень    свіжого кропу

Тісто:
-
 три    склянки борошна
- Одна чайна ложка солі
- Замішувати наше тісто    рекомендується на молоці, теплій воді, або ж на кефірі.

Для подачі на стіл:
-
 вершкове масло -    за смаком
- Кріп, петрушка -    сім грам
- Чорний перець   -    п'ять грам
- Сметана або оцет -    на ваш смак

 


 Пельмені. Як приготувати пельмені. Рецепти пельменів