Один кілограм двісті грам м'ясного фаршу (свинина, змішана з яловичиною)
Триста тридцять п'ять - триста п'ятдесят грам чорносливу
Стодесять - сто двадцять - сто двадцять п'ять грам твердого, тертого на дрібну тертку сиру
Інгредієнти для рецепта:
- Одна курка вагою в два кілограми курка
- Тридцять грамів вершкового масла
- Півтори столової ложки подрібненої петрушки (або ж просто суміші петрушки і кропу)
- Одне яйце, яке слід збити
- Чотири столові ложки панірувальних сухарів
- Дві столові ложки борошна
- Сіль, перець - на смак
- Рослинна олія - для приготування фритюру
Інгредієнти для рецепта:
Сімсот грамів курячої печінки
Двісті грам нарізаних шматочками великих печериць
Один стакан борошна
Одна чайна ложка меленої паприки
Шість столових ложок рослинного масла
Дві столові ложки вершкового масла
Одна велика цибулина
Один подрібнений зубчик часнику
Чотири столові ложки оливкової олії
Три чверті склянки білого сухого вина
Одна друга насіння кропу або фенхеля один великий помідор
Інгредієнти для приготування мусака:
Баклажани - один кілограм
рубана яловичина - сімсот - сімсот п'ятьдесят грам
цибулина - одна штука
Інгредієнти необхідні для приготування курки з овочами і натертим пармезаном:
Сто грам подрібненої зелені петрушки
Дві чайні ложки сушеного орегано