4 порції) |
на 4 порції: |
2 курячі грудки без шкіри і кісток |
На 2 порції: |
8 невеликих відбивних |
1 кілограм говяжей вирізки. |
4 відокремлені від кісток і тонко нарізані свинячі відбивні (вагою 250 грам кожна); 1 чайна ложка темного соєвого соусу; одна столова ложка пасти з жовтих бобів; дві столові ложки рожевого вина або солодкого хересу; дві столові ложки арахісового масла; 2 нарізані моркви; 250 грам незрілого гороху; 2 товчених зубчики часнику; 2,5 см очищеного і дрібно нарізаного свіжого імбирного кореня |
4 свинячі відбивні, 4 качана кукурудзи, 2 столові ложки оливкової олії; |
2 пакетики (по 125 грам рису швидкого приготування |
225 грам яєчної вермішелі, |