Без сумніву, кожен з нас любить смачно поїсти незалежно від часу доби або місця знаходження. Але саме прекрасна половина людства здавна вміє не тільки смачно приготувати, але і красиво прикрасить будь-яку страву. Саме для таких хазяєчок і створений наш кулінарний сайт Просто-Смачно! З появою інтернету кількість доступних рецептів давно перевершує можливості кожної господині все це приготувати. Саме тому, якісний вибір смачних рецептів з фотографіями на нашому сайті - це те, що Ви шукали. Будьте впевнені, супи, борщі, другі страви і салати, десерти і випічка, напої та солодощі не залишать Вас байдужими! Адже саме з душею приготовану страву виглядає набагато привабливіше і смачніше холодних ресторанних вишукувань. Готуйте зі смаком і задоволенням!

Інгредієнти для приготування страви Вегетаріанські сосиски:
 П'ятсот грам тофу або дві склянки вареної квасолі
 Три зубчики часнику
 Дві столові ложки соєвого соусу
 Двісті п'ятдесят мілілітрів води
 Дві столові ложки овочевий приправи (Gemusebrue)
 Дві цибулини
 Оливкова олія
 Одна чайна ложка гірчиці
 Половина чайної ложки розмарину або майорану чи інших сухих спецій
 Борошно глютен (Weizengluten)


 М'ясні страви. Як готувати м'ясні страви. Рецепти м'ясних страв


 Для приготування смачних і вельми ситних оладок без дріжджів потрібні такі продукти:

 Будь кисломолочний продукт - триста п'ятдесят мілілітрів;

 одне куряче яйце;

 одна чайна ложка розпушувача для випічки;

 чверть чайної ложки солі;

 приблизно два з половиною склянки пшеничного білого борошна;

 рослинне масло без запаху і без смаку для смаження оладок.


 Молочні Продукти. Як приготувати молочні продукти. Рецепти молочних продуктів
Інгредієнти для приготування фруктового кексу з медом:
 Борошно - сто грамів
 Мелений мигдаль - сто двадцять грам
 Сіль - чверть чайної ложки
 Розпушувач - одна чайна ложка
 Харчова сода - одна чайна ложка
 Рідкий мед - двісті грам
 Яйце - три штуки
 Кабачок, очищений і натертий - двісті п'ятдесят грам
 Мигдальний екстракт - одна чайна ложка
 Натерта цедра лимона - одна штука
 Золотистий родзинки - сто грам
 Сушена журавлина - сто грам
 Рубаний мигдаль - сто грам

 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

 


 Для приготування такої чудової закуски з креветками і шпинатом, потрібні такі інгредієнти:

 

 Сухі порчіні - сто п'ятдесят грам;

 рикотта - п'ятсот грамів;

 


 Закуски. Як приготувати закуски. Рецепти закусок


 Турецький суп - це ситне, щільне, добротне перше блюдо з яскравим смаком і ошатним зовнішнім виглядом. Крім того, що такий суп дуже смачний, він має ще одним цінним і незаперечним цінною якістю - це чудове перше блюдо можна дуже швидко приготувати з заморожених домашніх напівфабрикатів.

 Щоб приготувати вісім порцій чудового турецького супу вам знадобиться:

 Один повний стакан сухого хумуса;

 дві столові ложки оливкової олії;

 три великих помідори, які потрібно порізати кубиками;


 Cупи. Як приготувати cупи. Рецепти cупов

Інгредієнти для приготування страви Запіканка сирна:
 Сир - половина кілограма
 Яйце куряче - дві штуки
 Цукор - три столові ложки
 Крупа манна - п'ять столових ложок
 Розпушувач - одна-дві чайні ложки
 Масло вершкове - тридцять грам


 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

Інгредієнти для приготування страви Рулет з сирно-полуничним кремом:
(Чашка, обсягом двісті мілілітрів)
Тісто:
 Три яйця 3/4 чашки борошна
 Чашка цукру
 Третина чашки кип'яченої охолодженої води
 Дві щіпки ваніліну
 Одна чайна ложка розпушувача
 Чверть чайної ложки солі
Крем:
 Двісті-двісті п'ятдесят грам домашнього сиру
 Двісті п'ятдесят грам полуниці (можна заморожену)
 Приблизно три столові ложки цукрової пудри
 Щіпка ваніліну
 Заварний крем в пропорції на два жовтки
Ще:
 Пелюстки мигдалю


 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок


 Для приготування незвичайної випічки з фруктами і сиром необхідні такі продукти:

 Вершкове масло - сто грам;

 цельнозерновая борошно - триста грам (її можна замінити звичайною білою мукою);

 козяча бринза 16 відсотків - сто грам;

 овечий сир - сто п'ятдесят грам;

 тривідсотковий йогурт - половинка баночки;

 одна столова ложка листочків свіжого чебрецю;

 шість - вісім штук трохи кислуватий слив.


 Печиво. Як приготувати печиво. Рецепти печива

 

 

Інгредієнти для рецепта:


 Сицилійський торт:

 білки яєчні - чотири штуки

 родзинки - дві столові ложки

 двісті п'ятдесят мілілітрів    вершків жирністю 20%

 цукор - сто грамів

 сто грамів очищеного фундука

 двісті грамів різних цукатів

 одна столова ложка    цедри апельсина

 Сирний торт:

 цукор ванільний - одна чайна ложка

 масло вершкове - сімдесят грамів

 цукор    - Три столові ложки

 половина    склянки крихт бісквітного печива

 половина    склянки меленого мигдалю

 для начинки:

 сорок грамів желатину

 сир - один кілограм

 вода - один стакан

 п'ятсот міллітров грейпфрутового соку

 один    склянка жирних вершків

 цукор невеликий - один    стакан

 Торт з вершковим сиром:

 пудра цукрова -    на смак

 яйця - дві штуки

 одна чайна ложка цедри лимона

 одна чайна ложка    соку лимона

   один апельсин

 цукор ванільний -    за смаком

 п'ятсот грамів    сиру "Філадельфія"

 сто грамів апельсинового джему

 сто грамів черносмородинного джему

 масло вершкове - сорок грамів

 борошно - сто грамів

 сіль -    на смак

 двісті п'ятдесят мілілітрів    вершків жирністю 20%

 Двадцять грамів желатину

 розпушувач -    на смак

 

 


 Торт. Як приготувати торт. Рецепти тортів
Інгредієнти для приготування шоколадного торта з цукерками:
 Яйце - три штуки
 Коричневий цукор - двісті грам
 Какао порошок - шістдесят грам
 Борошно - сто п'ятдесят грам
 Мелений мигдаль - сто вісімдесят грам
 Вершкове масло, розтоплене - п'ятдесят грам
 Маслянка - двісті вісімдесят чотири мілілітри
 Пекарський порошок - дві чайні ложки
 Сіль - щіпка
Для приготування глазурі:
 Маскарпоне - сто грам
 Цукрова пудра - сто грам
 Какао порошок - тридцять грам
Для середини і верху:
 Шоколад Maltesers - сто сімдесят п'ять грам

 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок
Інгредієнти для готування пиріжків зі свининою:
Для начинки:
 Мелений чорний перець
 Свинячий фарш - п'ятсот грам
 Сіль
 Свіжий шавлія, нарізати - дві столові ложки
Для тіста:
 Борошно - триста грам
 Сіль - щіпка
 Один яєчний жовток
 Рослинна олія - ??дев'яноста грам
 Одне яйце, трохи збити

 Борошняне. Як приготувати борошняне. Рецепти мучного

 

 

Інгредієнти для рецепта:


 Пиріг з м'ясом:

 для    приготування тіста

 дріжджі (свіжі) - тридцять п'ять грам,

 борошно - п'ятсот п'ятдесят грамів

 яйце - одна штука,

 сметана -    дві столові ложки,

 кефір - двісті мілілітрів,

 молоко - сто мілілітрів,

 цукор -    одна    чайна ложка,

 щіпка солі

 для    приготування м'ясної начинки:

 яловичина, баранина (можна використовувати    будь-яке м'ясо, але при цьому,    не надто жирне) - один    кілограм,

   одна велика цибулина (приблизно сто п'ятдесят грамів),

 часник - три-чотири    зубчика,

 свіжий мелений чорний перець,

 скибочку пекучого червоного перцю (порубаєте попередньо) або мелений пекучий червоний перець - за своїм смаком,

 сіль    - На смак,

 м'ясний бульйон - три-чотири столові ложки    плюс шість-дев'ять столових ложок (щоб влити потім    в Випікати пиріг)

 ніжне вершкове масло для змащування вже    готових осетинських пирогів - дев'яносто грамів

 Пиріг з сиром:

 для тіста:

 вода або молоко - сто мілілітрів  

 кефір або кисле - сто    мілілітрів,

 дріжджі свіжі - десять - п'ятнадцять грамів,

 борошно - два    або три з половиною    склянки,

 куряче яйце - одна штука,

 вершкове масло - п'ятнадцять грам,

 сметана -    одна столова ложка,

 цукор -    одна третина чайної ложки,

 одна щіпка солі  

 для начинки:

 бурякова гичка - двісті п'ятдесят грамів,

 сир осетинський (або сир    сулугуні) - двісті грамів,

 одна щіпка солі

 вершкове масло - тридцять-п'ятдесят грамів

 Капустяний пиріг:

 дріжджове тісто -    один кілограм,

 капуста - пятьсот- сімсот грамів,

 яйця відварні - три штуки (по вашому    бажанням),

 сіль, перець,

 за смаком масло рослинне  

 

 

 

 

 

 


 Борошняне. Як приготувати борошняне. Рецепти мучного