Без сумніву, кожен з нас любить смачно поїсти незалежно від часу доби або місця знаходження. Але саме прекрасна половина людства здавна вміє не тільки смачно приготувати, але і красиво прикрасить будь-яку страву. Саме для таких хазяєчок і створений наш кулінарний сайт Просто-Смачно! З появою інтернету кількість доступних рецептів давно перевершує можливості кожної господині все це приготувати. Саме тому, якісний вибір смачних рецептів з фотографіями на нашому сайті - це те, що Ви шукали. Будьте впевнені, супи, борщі, другі страви і салати, десерти і випічка, напої та солодощі не залишать Вас байдужими! Адже саме з душею приготовану страву виглядає набагато привабливіше і смачніше холодних ресторанних вишукувань. Готуйте зі смаком і задоволенням!

 Інгредієнти для приготування солодких перців, начинених фаршем з індички і коричневим рисом:

 Для приготування перців:

 Півтора    склянки    короткозернистого коричневого рису

 Чверть склянки    золотистого родзинок

 


 М'ясні страви. Як готувати м'ясні страви. Рецепти м'ясних страв

 Інгредієнти для приготування пряних курячих грудок з картопляним Гратен і червонокачанної капустою:

 Для приготування    картопляного Гратен вам знадобиться:

 Два - три бульби картоплі, очищаємо його    від шкірки, і нарізаємо за допомогою овочерізки на скибочки що мають товщину півтора міліметра.

 Пів склянки    жирних вершків

 


 М'ясні страви. Як готувати м'ясні страви. Рецепти м'ясних страв

 Інгредієнти для приготування лазаньї з кольоровою капустою:

 Для приготування смачного томатного соусу:

 Дві - дві з половиною    столових ложки    оливкової олії

 Одна маленька за розміром головка ріпчастої цибулі, нарізана на дрібні кубики

 Два    зубчики часнику, дрібно нарубаного

 


 М'ясні страви. Як готувати м'ясні страви. Рецепти м'ясних страв

 Інгредієнти для приготування смаженої курки, фаршированої абрикосовою начинкою:

 Третину склянки і ще приблизно дві столові ложки оливкової олії

 Шість - сім зубчиків часнику, дрібно рубаних

 Одна столова ложка свіжого майорану, а ще кілька гілочок для приготування гарніру

 


 М'ясні страви. Як готувати м'ясні страви. Рецепти м'ясних страв

 Рис ви можете приготувати в кілька різних    способів.    Залежно від того, який саме рис    ви берете    - Розсипчастий, а може й ні - потрібно    вибирати не тільки сорти рису і підбирати необхідний спосіб їх    приготування. Більшість смачних рецептів приготування    рису пропонують перед відварюванням замочувати рис в прохолодній    воді    на кілька годин або на цілу ніч. Крім цього, рис перед відварюванням    можете обсмажити    до прозорого стану, і тільки після цього заливати бульйоном або    водою. Варимо на сильному вогні під кришкою і не перемішуємо. У такому випадку вам гарантується    розсипчастий і смачний рис, зернятко до зернятка.

 Рецепт приготування рису з приправою карі та копченої фореллю:


 Каші. Як готувати каші. Рецепти каш
Рецепт открытых пельменей "Шумаи" со свининой и грибами, сваренные на пару

 Інгредієнти для приготування відкритих пельменів    "Шуму" зі свининою та грибами, зварені на пару:

 Для того, щоб приготувати начинку для пельменів вам знадобляться такі    продукти:

 Один невеликий шматочок (приблизно    чотири сантиметри)    імбиру

 П'ять    грибів шиітаке

 Одне пір'їнка зеленої цибулі, нарізане на тонкі кільця

 


 М'ясні страви. Як готувати м'ясні страви. Рецепти м'ясних страв

 Інгредієнти для приготування курячих грудок зі шпинатом і цибульний-лимонним соусом:

 Чотири    філе курячої грудки, без шкіри (приблизно по двісті тридцять грамів кожна), розрізаємо    кожне філе на дві частини горизонтально

 Одна повна чайна ложка сушеного чебрецю

 Велика морська сіль і мелений чорний перець

 


 М'ясні страви. Як готувати м'ясні страви. Рецепти м'ясних страв
 

 Макарони (паста, інші макаронні вироби) - самий    універсальний інгредієнт будь-якої страви. З макаронами ви можете приготувати різні    запіканки, гарніри супи і навіть холодні салати. Макарони смачні і в якості самостійного блюда    - З додаванням сиру або томатного соусу. Є    безліч різновидів макаронів, в різних країнах    та народи світу є власні    версії    приготування цієї страви. Від гречаної пасти з назвою Якісоба з Японії та китайської    фунчози з рису    для лазаньї, Феттучіні    і спагетті з Італії. Піведем вам кілька рецептів приготуванні я смачних страв з додаванні ем макаронів:

 


 Макарони. Як приготувати макарони. Рецепти макаронів

 Літо - найкращий час відмовитися або обмежити важку їжу і дати    можливість    своєму    організму злегка перепочити. На першому місці    в раціоні харчування    повинні знаходитися фрукти та    овочі: замість ситних і калорійних макаронів, вареників, пельменів і схожих блюд - овочеві салати, рагу,    замість солодких і    калорійних кондитерських виробів    - Різні ягоди і фрукти. У даній    статті ми поговоримо про різні літніх десертах, приготованих    з ягід і фруктів, які ви    можете з легкістю    можна легко і швидко приготувати.


 Пудинг - це десерт, приготований    з борошна, курячих    яєць, цукрового піску і молока, який, як правило, готують    на паровій бані. Ця страва відноситься    до класичної    англійської кухні. Але замість    пшеничного борошна в рецептах різних пудингів можуть зустрічатися    хліб, рис    або манна    крупа. Можна зустріти в    численних рецептах і    вершкове масло, родзинки, сир, інжир,    курагу і    родзинки.    Крім того, почали    називати пудингами і звичайні      другі страви з додаванням    м'яса    або риби, які були приготовлені на водяній бані. Нічого дивного в цьому немає, адже спочатку і в Англії пудингом були названі залишки вчорашньої їжі, які запікалися з курячими яйцями.    У нас більше    тисячі рецептів пудингів - від самих звичних до більш вишуканих.



 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

 Інгредієнти для приготування фісташкового міні-кексу:

 Третина    склянки    пшеничного, просіяного    борошна, вищий сорт (приблизно сімдесят грам)

 Два - три    великих курячих яйця

 


 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

 

Інгредієнти для рецепта:


 Перший рецепт:

 Цілісна курка чи курча -    півтора кілограма,

 Сто п'ятдесят грамів сухого рису,

 Свіжі шампіньйони - двісті-триста п'ятдесят грамів,

 Кілька середніх головок цибулі ріпчастої,

   курячі тельбухи   -    сто грамів,

 ніжне вершкове масло,

 за смаком будь-яку рослинну олію,

 по вашому    бажанням майонез -    кілька столових ложок,

 пару зубчиків часнику,

 на смак сіль,

 будь мелений перець

 Другий рецепт:

 Цілісна курка чи курча -    півтора-два кілограми,

 На смак сіль,

 Будь мелений перець,

   На смак рослинне масло

 для    приготування начинки:

 один стакан сухого рису,

 двісті п'ятдесят грамів будь-яких заморожених овочів,

 одна штука    крупного цибулі ріпчастої,

 п'ятдесят грамів твердого сиру,

 свіжа зелень петрушки, а також    кропу,

 дві-три столові ложки майонезу,

 два зубчики часнику,

 п'ятдесят п'ять грамів вершкового масла,

 спеції

 Третій рецепт:  

 Чотири штуки курячих стегенець -    приблизно один кілограм,

 Крупний цибуля ріпчаста,

 батон - пару скибочок,

 половина склянки свіжого молока,

 сімдесят грамів твердого сиру,

 майонез або сметана - пара столових ложок,

 п'ятдесят грамів вершкового масла,

 рослинне і    вершкове масло, яке знадобиться    для смаження,

 один зубчик часнику,

 спеції

 

 


 Курка. Як приготувати курку. Рецепти курки