Без сумніву, кожен з нас любить смачно поїсти незалежно від часу доби або місця знаходження. Але саме прекрасна половина людства здавна вміє не тільки смачно приготувати, але і красиво прикрасить будь-яку страву. Саме для таких хазяєчок і створений наш кулінарний сайт Просто-Смачно! З появою інтернету кількість доступних рецептів давно перевершує можливості кожної господині все це приготувати. Саме тому, якісний вибір смачних рецептів з фотографіями на нашому сайті - це те, що Ви шукали. Будьте впевнені, супи, борщі, другі страви і салати, десерти і випічка, напої та солодощі не залишать Вас байдужими! Адже саме з душею приготовану страву виглядає набагато привабливіше і смачніше холодних ресторанних вишукувань. Готуйте зі смаком і задоволенням!

3
склянки борошна + додатково для вимішування і для посипання робочої поверхні
1?
чайної ложки меленого мускатного горіха
1?
чайної ложки меленої кориці?
чайної ложки меленої гвоздики?
чайної ложки меленого запашного перцю
1
яйце?
склянки світло-коричневого цукру
для глазурі:
1
склянка цукрової пудри
2
столові ложки води
1
столова ложка лимонного соку
столова ложка лимонного соку?
склянки меду?
чашки патоки (або кленового, або темно-коричневого цукрового сиропу)


 Різдвяні рецепти

600 грам телячої печінки, 4 цибулини-шалот, 1/2 пучка петрушки, дві столові ложки кокосового масла, 1/8 л сухого білого вина, 1/2 чайні ложкісолі, мелений білий перець, три столові ложки пластівців вершкового масла.


 Печінку. Як приготувати печінку. Рецепти печінки

700 грам картоплі; три столові ложки молока; 55 грам (0,25 склянки) вершкового масла; 225 грам філе тріски або хека; 300 мілілітрів (1,25 склянки) молока; 15 грам (6 чайних ложок) пшеничного борошна; 2 яйця, зварених круто, очищених і нарубаних; дві столові ложки свіжих хлібних крихт; гілочки кропу.


 Риба. Як приготувати рибу. Рецепти риби

Цибуля ріпчаста (дрібний, для посадки)
Цибуля зелена


 Цибулю. Як приготувати лук. Рецепти з лука

огірок свіжий
1 штука
салат рукола
1 невеликий пучок
помідори черрі
16 штук
болгарський перець
1/4
олія оливкова
2 столові ложки
сіль
за смаком


 Огірки. Як приготувати огірки. Рецепти огірків

На 4 порції:
4 свинячих філе по 140 грам кожне
1 ст л оливкової олії
1 ст л зеленого соусу песто
3 маленьких помідорчика, тонко порізані кружальцями
100 грам блакитного сиру горгонзола, порізаного на 4 шматки


 Свинина. Як приготувати свинину. Рецепти зі свинини