Печінка



печінку




 Дорогі друзі! На нашому сайті рецептів можна знайти все про печінку, найсмачніші рецепти - з інформативними фото і описом приготування. Тим не менш, якщо інформація про печінку, здалася Вам не зовсім вичерпної - просто скористайтеся формою пошуку!

Рецепт - млинці з начинкою двох видів

Інгредієнти:
Для млинчиків:
Молоко - 0,5 л
Яйця курячі - дві штуки
Борошно - 250 грам
Сіль - 0,5 чайні ложки
Цукор - одна чайна ложка
Сода - 0,5 чайні ложки
Масло рослинне - дві столові ложки
Для першої начинки:
Печінка куряча - 400-500 грам
Цибуля ріпчаста - 2 середніх головки
Сіль, перець за смаком.
Для другої начинки:
Яйця - три штуки
Рис - 100 грам
Цибуля зелена - невеликий пучок
Сіль, перець за смаком.


Рецепт - магіріца, грецький великодній суп

1,5 кілограм баранини з кістками
500 грам баранячої печінки
2 пучки зеленої цибулі
2 пучка кропу
1 невеликий гострий перець
оливкова олія
0,5 склянки одна столова ложка сушеного барбарису
сік 1 лимона
яйця дві штуки
сіль велика
цибуля ріпчаста
2 шт


Рецепт - суп-локшина з курячими потрохами, грудкою та грибами

грудка куряча
куряча печінка
300 грам
курка (шлунки)
300 грам
гриби
300 грам
цибуля ріпчаста одна штука
яєчна локшина
масло вершкове
150 грам
зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)
спеції за смаком


Рецепт - гарбузовий рулет-омлет

Гарбуз (150 грам - в омлет, 150 грам - в начинку) - 300 грам
Яйце куряче - три штуки
Вершки (або молоко) - три столові ложки
Борошно пшеничне - одна столова ложка
Цибуля ріпчаста (не великий) - одна штука
Гриби (шампіньйони) - три штуки
Печінка яловича (відварна) - 100 грам
Сир (твердий) - 50 грам
Сіль (спеції за смаком)


Рецепт - великодні цукрові яйця

Цукровий пісок (Звичайний цукровий пісок) - 1 скл.
Вода (Можна підфарбувати воду 1-2скаплямі харчового барвника) - 1- 1,5 столових ложки
Цукрова мастика - 100 г


Рецепт - теплий салат з курячою печінкою і яйцем-пашот

печінка куряча
2-3 штук
перець солодкий болгарський
2-3 штук
лук солодкий
2-3 штук
яйце свіже одна штука
помідори черрі
3-4 штук
салатний мікс
~ 50 грам
оцет бальзамічний 1-2 чайні ложки
олія оливкова дві столові ложки
гірчиця дижонская одна чайна ложка
мед 1/2 чайні ложки
сіль
за смаком
перець чорний
за смаком


Рецепт - РИБНИЙ САЛАТ

1 банка рибних консервів (тунець або лосось) у власному соку,
2 яйця, зварених круто
1 червона цибулина,
майонез.
за бажанням: консервована кукурудза


Рецепт - Салат з печінки тріски "ПОДСОЛНУХ"

консерви "печінка тріски натуральна" (250 грам,
4 картоплини,
3-4 яйця,
3 солоних огірка,
зелена цибуля,
кріп,
маслини,
майонез


Рецепт - Салат-ЗАКУСКА "Ілюшенька"

1 банка "Печінка тріски в маслі"
250-300 грам чорного дуже свіжого хліба (Краще "Житній")
70 - 100 грам зеленої цибулі


Рецепт - ЗАКУСКА з нашаткованої курячої печінки

250 грам курячої печінки, 2-3 цибулини, дрібно порізані 1/2 цибулини тертої, 4 ст л курячого жиру або рослинного масла, 3-4 пера зеленої цибулі, тонко порізаних, 2-3 яйця, варених в круту, 2 ч л майонезу або щільного курячого жиру, 1-2 ч л свіжого кропу, сіль і чорний мелений перець.



 Сподіваємося, що печінка - це саме той рецепт, що Ви шукали. Не випадково, печінка - це один з найбільш затребуваних рецептів на нашому кулінарному сайті - смачного!