Рецепти від Юлії Висоцької приготування гусака



рецепти від Юлії Висоцької приготування гусака




 Шановні гості! На нашому смачному сайті легко знайти все про рецепти від Юлії Висоцької приготування гусака, якісні рецепти - з красивими фото і описом приготування. Але, якщо інформація про рецепти від Юлії Висоцької приготування гусака, здалася Вам не підходящої - просто скористайтеся пошуком!

Рецепт - "Хитрі" відбивні

М'ясо (свинина або яловичина) - 500-700 грам
Перець болгарський (різнокольоровий) - 2-3 штук
Гриби (свіжі, краще опеньки. У мене мариновані, 200 грам - 300 грам
Сир твердий - 150-170 грам
Часник - 3-4 зуб.
Майонез - 2-3 столових ложки
Сіль (за смаком)
Перець чорний (за смаком)
Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
Лимон (сік) - 0,5 шт



 Вважаємо, що рецепти від Юлії Висоцької приготування гусака - це саме той рецепт, що Ви шукали. Не випадково, рецепти від Юлії Висоцької приготування гусака - це один з найбільш цікавих рецептів на нашому кулінарному сайті - готуйте його з задоволенням!