Супи

 Практично у кожного супу є своя унікальна історія. Багато супи  можуть абсолютно заслужено пишатися своїм шляхетним походженням. Взагалі поява слова "суп" відноситься до епохи Петра I. А в кінці 18 століття це слово надійно закріпилася в російській лексиконі. Руську кулінарію характеризує дуже багатий вибір самих різних супів. Правда, супи досягли свого розквіту тільки за 100 років до нашої ери на Сході, в Китаї, а також азіатських країнах, які з ним межують. До Європи супи  прийшли ще пізніше. А найбільша популярність прийшла до супів в ще більш пізній період - в 17-18 століттях.
На нашому сайті ви дізнаєтеся про супи  все: якими вони бувають, з чого і як їх готують. У нас зібрана величезна кількість рецептів самих різних супів. До складу супів входить дві частини: рідка - це їх основа і щільна - гарнір. Супи є збудниками апетиту і прекрасно засвоюються. Як гарнір для супів використовуються найрізноманітніші продукти у вигляді овочів, грибів, круп, бобових, макаронних виробів, риби, м'яса, птиці і т.д. Рідку ж основу супів складають різні бульйони, молоко та молочні напої типу кефіру, кислого, овочеві, фруктові відвари, відвари з круп, квасу. Щільна складова супу, як правило, висококалорійна, а рідка є дієтичною. Існують різноманітні види супів  - Заправні, прозорі, пюреобразниє.
Ароматний смачний суп - прекрасний спосіб поліпшення настрою, супи забезпечують нас силами, зігрівають у холоди і освіжають, коли настає спека. Крім того, супи - це дуже зручно, адже зваривши велику каструлю супу, ви можете не переживати з приводу того, що будете їсти протягом наступних кількох днів. Погодьтеся, що це дуже економно, смачно і корисно! Супи  - Справжня палочка-виручалочка для домогосподарок.
У кулінарії відомо близько 150 типів перших страв. Вони в свою чергу діляться більш, ніж на тисячу різновидів, при цьому у кожного виду є кілька варіантів. Наприклад, налічується 24 рецепта щей, 22 рецепта борщу. Суп  з картоплею, суп з галушками і суп з макаронами є просто варіаціями одного супу. У нас ви знайдете безліч подібних рецептів супів. На нашому сайті ви зможете дуже вигідно поповнити свій арсенал рецептів супів супами з курячого м'яса, яловичини, свинини, овочевими та рибними супами, супами швидкого приготування. У нас ви знайдете правильне рішення будь-якої життєвої ситуації.

Суп харчо - класичний рецепт  передбачає використання яловичини (навіть в оригінальному перекладі з грузинської мови, назва цієї страви означає «яловичий суп»). Сьогодні ж сучасні кулінари для приготування харчо беруть і інше м'ясо.

 Харчо. Як приготувати харчо. Рецепти харчо

Суп харчо. Рецепт  цього наваристого супу, мабуть, є одним з найяскравіших представників національної кухні Грузії. Переклад слова «харчо» звучить, як «яловичий суп». Логічно, що класичний суп харчо готується саме з яловичого м'яса, а точніше - з яловичої грудинки.

 Харчо. Як приготувати харчо. Рецепти харчо

Рецепт солянки м'ясної  в даний час досить поширений, оскільки такий суп виходить фантастично смачним. Для традиційної м'ясної солянки характерна наявність як мінімум трьох м'ясних компонентів (безпосередньо м'ясо, з якого готується бульйон, і деякі копченості), а також солоних інгредієнтів (як маслини, каперси, солоні огірки).

 Солянка. Як приготувати солянку. Рецепти солянки
Інгредієнти для приготування курячого супу для серця:
 Курка - півтора кілограма
 Коричневий цибулю, дрібно нарізаний -одна штука
 Морква, нарізана тонко - одна штука
 Селера нарізаний - два стебла
 Мелений чорний перець - чверть чайної ложки
 Лавровий лист - дві штуки
 Стебла петрушки - п'ять стебел
 Оливкова олія - ??дві чайні ложки
 Лук-порей, дрібно нарізаний - один пучок
 Часник, дрібно натертий - два зубчики
 Морква, нарізана тонко - одна штука
 Селера нарізаний - два стебла
 Бруква - триста грам
 Каабачок, нарізаний кубиками - одна штука
 Листя петрушки, нарізані - чверть склянки
 Тости

 Cупи. Як приготувати cупи. Рецепти cупов


 Турецький суп - це ситне, щільне, добротне перше блюдо з яскравим смаком і ошатним зовнішнім виглядом. Крім того, що такий суп дуже смачний, він має ще одним цінним і незаперечним цінною якістю - це чудове перше блюдо можна дуже швидко приготувати з заморожених домашніх напівфабрикатів.

 Щоб приготувати вісім порцій чудового турецького супу вам знадобиться:

 Один повний стакан сухого хумуса;

 дві столові ложки оливкової олії;

 три великих помідори, які потрібно порізати кубиками;


 Cупи. Як приготувати cупи. Рецепти cупов


 Для приготування гострого смачного курячого супу з реліш з авокадо потрібно наступне:

 Одна столова ложка рапсового масла;

 пів кілограма курячих грудок;

 сто грам цибулі;

 триста грам солодкого перцю;

 три зубчики часнику;

 триста грам кукурудзи;

 дев'ятсот мілілітрів курячого бульйону;


 Суп. Як приготувати суп. Рецепти супів

 Інгредієнти для приготування  картопляного супу - пюре зі спаржею та лососем:

 Філе лосося - чотириста - п'ятсот    грам

 Картопля    - Дві штуки

 Спаржа - шістнадцять стебел

 Кріп    - Один пучок

 


 Cупи. Як приготувати cупи. Рецепти cупов

Інгредієнти для рецепта:

 

фарш з яловичини - двісті п'ятдесят грам

цибуля - одна штука

зелена цибуля - чотири пера

м'ясний бульйон - два з половиною літра

свіжі шампіньйони - двісті п'ятдесят грам

корінь селери - половина однієї штуки

картопля - п'ять штук

морква - одна штука плавлений сир - двісті грам

подрібнений кріп - дві столові ложки

свіжий базилік - одна гілочка

свіжий базилік - одна гілочка

рослинне масло - одна столова ложка

сіль, перець - на смак


 Cупи. Як приготувати cупи. Рецепти cупов
alt
Інгредієнти для рецепта:

 

м'ясо на кістці - п'ятсот грам

вода - три літри

квашена капуста - чотириста грамів

картопля - три-чотири штуки

пшоно - п'ять столових ложок

цибуля - дві штуки

морква - дві штуки

томатна паста - дві-три столові ложки

зелень - для прикраси

сметана - для прикраси

сіль - на смак

рослинне масло - дві столові ложки


 Щі. Як приготувати борщ. Рецепти щей
Інгредієнти необхідні для приготування пряної юшки з риби:
 Одна столова ложка соняшникової або оливкової олії
Одна цибулина, порізана на півкільця

 Cупи. Як приготувати cупи. Рецепти cупов
Інгредієнти для приготування супу з гороху:
 Яловичина (грудинка яловича) - чотириста п'ятдесят - п'ятсот грам,
картопля - п'ять бульб,

 Cупи. Як приготувати cупи. Рецепти cупов
Інгредієнти для приготування грибного крем - супу:
 П'ятсот п'ятдесят грам свіжих печериць або боровиків (в даному рецепті можливе використання будь-яких видів грибів, однак найбільш смачний суп вийде з білих грибів),
Дві столові ложки пшеничного борошна,
Один літр курячого або м'ясного бульйону,

 Cупи. Як приготувати cупи. Рецепти cупов