Випічка

 Домашня випічка  відкриває широкі можливості для будь-якої господині. На нашому сайті зібрано безліч смачних, а головне доступних рецептів випічки, які ви з легкістю зможете повторити в домашніх умовах. Звичайно, сьогодні в магазинах продаються найрізноманітніші види випічки  - Пироги, пиріжки, торти, кекси, тістечка, але жоден з них не зможе зрівнятися з тією випічкою, яку ви приготуєте своїми руками. А наш сайт зі смачними рецептами випічки вам у цьому допоможе!
З давніх часів випічка входить до числа найулюбленіших людиною продуктів харчування, а безліч її видів - починаючи звичайним житнім і пшеничним хлібом, коржиками, булками, сухарями, бубликами, і закінчуючи святковими пирогами, тістечками, кексами, тортами - відбиває накопичений століттями народний досвід, майстерність, смаки і традиції.
У відповідності з традиціями, прийнято вважати, що випічка  - Це обов'язковий атрибут затишного будинку, показник хорошої господині. Донині в деяких сім'ях, особливо в селах, випічка символізує домашнє вогнище. Солодка випічка є бажаним доповненням чаювання. На сторінках нашого сайту ви знайдете нескладні рецепти випічки, якими ви можете користуватися кожен день, а також цікаві рецепти святкової випічки - всіляких пирогів, кулеб'як, тортів, тістечок, печива, млинців, ватрушок та інших апетитних шедеврів домашньої кухні, які стануть неперевершеним прикрасою святкового стола.
Якщо ви дотримуєтеся пости і стежите за своєю фігурою, не переживайте, тому що у нас є рецепти випічки  і для вас. Така випічка не містить здобу, тому не завдасть вам ніякої шкоди. Це пісна випічка, рецепти якої ви легко знайдете на нашому сайті. З нами ви створите кулінарні шедеври у вигляді випічки, які буде відрізняти простота, доступність і неповторний смак.
Останнім часом все більше популярності набирає випічка  з листкового тіста. У даному розділі нашого сайту ви знайдете прекрасні рецепти листкового випічки. Вона подарує вам безліч хвилин насолоди. Адже якщо ви правильно її приготуєте, це буде неперевершено смачно!
Ви обов'язково оціните ті рецепти випічки, які ми для вас підібрали. Можливо, вони стануть одними з ваших улюблених, і ви з задоволенням, без утоми будете готувати смачну випічку на радість своїм близьким, створюючи таким чином атмосферу тепла і затишку в своєму будинку.

Рецепт - осетинські пироги  , Має на увазі приготування закритого пирога з різною начинкою. Найчастіше, осетинські пироги мають круглу форму. Процес випічки даного частування не представляє великої складності, однак вимагає деякого досвіду і вправності.

 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

Шаньги з картоплею. Рецепт  знаменитих сибірських відкритих круглих пиріжків, з роду ватрушек, пропонуємо вам в даній статті. Шанежки (тобто шаньги) здавна улюблені на Уралі, а також в Сибіру. Крім того в кожній окремій місцевості шаньги готують по-різному: з прісного тіста або з дріжджового, з сиром, з картоплею або з ягодами.

 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

Рецепт хачапурі з сиром і сиром  навчить вас готувати знамените і популярне частування грузинської кухні, що представляє собою ароматну коржик з апетитною, смачною сирно-сирною начинкою. Розрізняють декілька видів хачапурі. Сьогодні ми пропонуємо приготувати Імеретинсье хачапурі - вони являють собою круглі коржі, в яких «ховається» сирно-сирна начинка.

 Хачапурі. Як приготувати хачапурі. Рецепти хачапурі

Рецепт пирога зі сливами  , Представлений в нашій сьогоднішній статті, дозволить вам за короткий час і без зайвих зусиль приготувати фантастично смачний сливовий пиріг, який сподобається і запам'ятається кожному вашому домочадців і гостей.

 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

Рецепт віденського печива  грунтується на використанні пісочного тіста. Саме тому даний десерт готується дуже швидко і абсолютно нескладно. Крім того, з пісочного тіста можна готувати будь-які солодкі і несолодкі пироги, як, наприклад, пиріг з консервованою рибою, а також чудове печиво.

 Печиво. Як приготувати печиво. Рецепти печива

Найсмачніша запіканка з сиру  може виступати і як найніжнішого десерту і в ролі прекрасного другої страви, якому сміливо можна надавати різноманітні смаки. Готується сирна запіканка неймовірно просто.

 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

 Пудинг - це десерт, приготований    з борошна, курячих    яєць, цукрового піску і молока, який, як правило, готують    на паровій бані. Ця страва відноситься    до класичної    англійської кухні. Але замість    пшеничного борошна в рецептах різних пудингів можуть зустрічатися    хліб, рис    або манна    крупа. Можна зустріти в    численних рецептах і    вершкове масло, родзинки, сир, інжир,    курагу і    родзинки.    Крім того, почали    називати пудингами і звичайні      другі страви з додаванням    м'яса    або риби, які були приготовлені на водяній бані. Нічого дивного в цьому немає, адже спочатку і в Англії пудингом були названі залишки вчорашньої їжі, які запікалися з курячими яйцями.    У нас більше    тисячі рецептів пудингів - від самих звичних до більш вишуканих.



 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

 Інгредієнти для приготування фісташкового міні-кексу:

 Третина    склянки    пшеничного, просіяного    борошна, вищий сорт (приблизно сімдесят грам)

 Два - три    великих курячих яйця

 


 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

 

Інгредієнти для рецепта:

 

Морквяна запіканка:

П'ятсот грамів моркви

Чотири яйця

Одна столова ложка (тридцять грамів) вершкового масла

Три столові ложки цукрового піску

Одна друга чайної ложки кориці

Одна щіпка солі

П'ятдесят мілілітрів вершків або сто мілілітрів густої сметани для оформлення

вершкове масло

Морквяний торт:

П'ятсот п'ятдесят грамів моркви

Триста грамів борошна

Триста тридцять-триста п'ятдесят грамів дрібного цукру

Сто сорок грамів родзинок

Двісті мілілітрів рослинного масла

Чотири курячих яйця

Дві чайні ложки соди

Одна друга чайної ложки меленої гвоздики

Одна чайна ложка кориці

Одна чайна ложка мускатного горіха

Для крему:

Чотириста мілілітрів вершків

Один апельсин

Сто тридцять грамів цукрової пудри

Жменька горіхів

Цитрусовий кекс:

Двісті грамів борошна

Сто п'ятдесят - двісті грамів цукру

Двісті п'ятдесят грамів вершкового масла

П'ятдесят грамів крохмалю

П'ять яєць

цедра одного лимона

одна чайна ложка розпушувача для тіста

сто грамів родзинок без кісточок

три столові ложки цукатів з апельсинів

дві столові ложки цукатів з лимонів

одна столова ложка цукрової пудри

 


 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

 



Інгредієнти для рецепта:

 Сирна запіканка:
 Чотириста грамів сиру
 Приблизно сто мілілітрів молока
 Сто десять-сто тридцять грамів цукру
 Два великих або три дрібні яйця
 Три столові ложки манної крупи
 Сорок грамів крохмалю
 цедра лимона
 одна чайна ложка лимонного соку
 за смаком ванілін або ванільний цукор
 одна щіпка солі
 один стакан вишень без кісточок
 шість штук невеликих яблук
 три-чотири столові ложки сметани
 за вашим смаком цукор в піску і кориця
 Кекс з чорницею:
 Сорок грамів крохмалю
 Сто грамів цукру
 П'ятсот мілілітрів молока
 Двісті грамів вершкового масла
 жменю подрібнених і підсмажених горіхів
 ванілін за смаком
 сто грамів густих вершків
 одна друга склянки чорничного джему або варення
 невелика жменя ягід чорниці

 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок

Рецепт - Торт "Небо во рту"

Інгредієнти для приготування рецепту Торт "Небо в роті":
Тісто:
 Три жовтка
 Третину склянки цукру
 Дві столові ложки сметани
 Третина чайної ложки соди
 Оцет
 Два-три склянки борошна (скільки візьме тісто)
Яблучна начинка:
 Чотири середніх яблука
 Одна-дві столові ложки цукру
 Дві столові ложки води
Горіхова помадка:
 Один стакан мелених волоських горіхів
 Дві-три столові ложки цукру (краще пудри)
 Один стакан молока
 Двісті п'ятдесят-триста грам вершкового масла
Глазур:
 Три столові ложки какао-порошку
 Сто грам вершкового масла
 Цукор
 Трохи молока


 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок
Інгредієнти для приготування страви Цитрусовий торт:
 Двісті п'ятдесят грам масла або маргарину
 Чотири яйця ? склянки цукру
 Чотири лимона (використовувати тільки натерту цедру)
 Половина чайної ложки соди, погашеної в оцті
 Півтори склянки борошна
 Панірувальні сухарі - пару столових ложок
Для крему:
 Триста грам сметани 30% жирності
 Сто грам цукру

 Випічка. Як приготувати випічку. Рецепти випічок
© 2015-2022  smac.pp.ua